[et_pb_section admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst”]

Dagje uit

Dagje uit. Nederland heeft op het gebied van uitjes veel te bieden. Door het hele land zijn er voldoende mogelijkheden voor een leuk dagje weg. Hieronder vindt u een aantal originele uitstapjes voor plezier met de hele familie.

Wat wil je doen vandaag?

[column size=1/4]alle uitjes

Bekijk alle uitjes in Nederland

[/column][column size=1/4]top 10 uitjes

Top 10 uitjes van Nederland

[/column][column size=1/4]alle uitjes in nederland

Bekijk alle uitjes per provincie[/column][column size=1/4]alle evenementen

Alle evenementen in Nederland

[/column][adsense slot=9807440683 sizes=728×90|468×60|300×250]
[column size=1/4]alle kinderuitjes

Alle uitjes voor de kinderen

[/column][column size=1/4]alle actieve uitjes

Alle actieve uitjes in Nederland

[/column][column size=1/4]alle uitgaan en culinaire uitjes

Alle uitgaan en culinaire uitjes

[/column]
[column size=1/4]alle bezienswaardigheden nederland

Bezienswaardigheden in Nederland

[/column]

 

Op zoek naar een leuk dagje uit in Nederland?

Mocht u al weten waar u naar toe wilt, klik dan op een van de onderstaande provincies, steden of eilanden. Dan vindt u een groot overzicht van alle leuke dagjes weg in die regio.

Dagje uit in de Randstad

dagje-uit-vissenVoor een leuk dagje weg bent u in de Randstad altijd op het juiste adres. Naast de algemene daguitjes (zie hieronder) kunt u zichzelf en uw vrienden eens lekker laten verwennen in één van de high tech sauna’s en beautycenters van het westen.

Zo is er in Amsterdam Dr. Fish waar u zich kunt laten masseren door kleine fisjes. Daarnaast is er in Rotterdam Float Plaza waar er heerlijk gewichtloos ontspannen kan worden op het water. Verder heeft Spa en Wellness in Den Haag een compleet aanbod voor ontspanning en fitness. Kortom, voor een dagje beauty en ontspanning moet u in de Randstad zijn!

Uitje in de provincie

dagje-uit-cosmosIn de provincie zijn er ook voldoende mogelijkheden voor een leuk dagje weg. Heeft u er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om met de familie naar de sterren en planeten van ons melkwegstelsel te kijken? Zo kunt u naar de Cosmos in Overijsel of naar de Sterrenwacht in Flevoland voor een heerlijke dagje/avondje sterrenkijken.

Daarnaast kunt u in de zomer lekker langs de IJsboederij Dommerholt in Gelderland om te zien hoe ambachtelijk ijs wordt gemaakt. Houdt u meer van Aardbeien? Ga dan naar Aarbeienland in Limburg. Tot slot kunt u samen met de kinderen uw verkeerskennis testen in het verkeerspark in Drenthe. Wilt u nog meer originele uitjes? Hieronder kunt u op één of meerdere provincies klikken voor alle leuke daguitjes.

Dagje weg op een eiland

dagje-uit-eilandNaast genieten van het strand of lekker een dagje uitwaaien zijn er nog voldoende dingen te doen op de waddeneilanden van Nederland. Zo kunt u lekker een dagje gaan fietsen op Vlieland. Of u u gaat wadlopen naar Ameland om vervolgens gratis weer terug te gaan met de boot.

Maar er zijn ook nog originelere uitjes zoals Oesters zoeken op Texel en een strandrondrit op Terschelling. Gaat u met de kinderen naar het eiland? Klik hieronder op een van de eilanden voor een compleet overzicht van alle daguitjes op de waddeneilanden.

Alle provincies, steden en eilanden

Hieronder vindt u de links naar alle uitjes in de provincies, grote steden en eilanden van Nederland. Klik op de provincies en steden die u het leukst lijken en voor u het weet bent u lekker een dagje weg in Nederland!

Heeft u nog niet besloten waar u heen wilt of gaat u liever een actief dagje weg? Ga dan terug naar de homepagina voor een overzicht van wat u nog meer kunt doen, want…

Er is altijd iets te doen in Nederland!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]