Dingen om te doen

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes en de leukste evenementen!

Dingen om te doen. Bent u op zoek naar leuke dingen om te doen? Zoek dan niet verder, wij hebben een groot aantal mogelijkheden! Zoekt u iets om te doen las het regent, zoekt u een leuk uitje met vriendinnen of zoekt u bezigheden in de vakantie? Voor alle situaties hebben wij een aantal leuke ideeën, van dierentuinen tot musea tot sauna’s.

Dingen om te doen als het regent

Regent het en zoekt u leuke dingen om te doen? Mogelijkheden genoeg! Wat dacht u bijvoorbeeld van lekker bowlen? Kom bijvoorbeeld bowlen bij Bowling Enschede of bij Bowling Maastricht. Bowlen is altijd een succes, zowel bij volwassenen als bij kinderen.

Ook een museum is altijd een leuk en interessant dagje uit. Bezoek bijvoorbeeld het Van Gogh Museum in Amsterdam of breng een bezoekje aan Science Center NEMO. Beide musea zijn een echte aanrader en uitstekend te doen als het regent!

Dingen om te doen met vriendinnen

Gezellig wat doen met vriendinnen? Waar iedereen natuurlijk meteen aan denkt is een dagje shoppen. Natuurlijk is dat een goed idee, er zijn in heel Nederland talloze mogelijkheden voor een lekker dagje shoppen. Breng bijvoorbeeld onze hoofdstad Amsterdam een bezoekje. Maastricht is ook een heel gezellige stad en een echte aanrader.

Lekker ontspannen met vriendinnen? Dan is het heel leuk om naar een sauna of beautycenter te gaan. Wat dacht u bijvoorbeeld van Sauna Thermen Zuidwolde of Aestas Wellness Beauty & Sauna? Mogelijkheden genoeg!

Dingen om te doen in de vakantie

Is het weer zomervakantie of een andere vakantie en heeft u zin om leuke dingen te doen? Zijn de kinderen vrij en wilt u een gezellig dagje met ze uit? Ga bijvoorbeeld met ze naar de dierentuin, Burgers’ Zoo in Arnhem is een leuk dagje uit. Hier ziet u onder andere apen, spinnen, slangen en leeuwen. U komt ogen te kort bij Burgers’ Zoo!

Ook het Omniversum in Den Haag is een aanrader. In deze bijzondere bioscoop worden films tot wel 500 keer vergroot. Ze worden afgespeeld op een groot koepelscherm. Een belevenis voor het hele gezin!

Heeft u genoeg aan deze tips? Of bent u er nog niet helemaal uit?

Bekijk alle tips voor een leuke dag uit!