Zin in een leuke dag met vrienden?

Ga erop uit! Ga toeren in een DAF 33.

Zin in een leuke dag met vrienden?

Heb je zin in een leuke dag met vrienden te beleven? Dan heb ik een tip!! In Hooghalen zit een prachtig bedrijf genaamd “het Drents Kwartiertje”.

Het Drents Kwartiertje

Het Drents Kwartiertje is gelegen op een geweldige locatie! Bij het Drents Kwartiertjes kun je bij gezellige zitjes binnen en buiten actief bezig zijn. Je kunt er workshops volgen en heerlijk eten in de kookstudio. Er zijn solexen, E-choppers en Dafjes te huur waar je fijn mee door Drenthe kunt rijden.

Haven Terschelling

Daf 33

Wij hebben gekozen voor de Daf 33 een heerlijk klein knus maar vooral lawaaierig autootje. De roze stond voor ons klaar!

Na de ontvangst met een lekkere kop koffie en notenkoek kregen we een uitleg over de Daf want ja je rijd er niet zo in weg. De video presentatie was duidelijk en zeker met de extra uitleg van Johan, en het maken van een leuke foto, gingen we op pad.

Je kunt kiezen voor diverse arrangementen en wij hadden gekozen voor Pinken kiek’n met de Daf”.

Met een uitgestippelde route en goed gevulde kofferbak voor een heerlijke picknick begonnen we aan onze tocht. We reden door mooie Drentse dorpjes zoals Annen, Rolde, Anderen en Loon waarna we stopten aan de rand van het Balloërveld voor de picknick.

Even genieten van de rust en omgeving onder het genot van vele broodjes, fruit en drinken!

Haven Terschelling

Toeren door Assen

Daarna vervolgden we onze tourrit door Assen en zijn we nog her en der gestopt om wat leuke foto’s te maken onder andere bij het TT circuit. Als je een leuke dag wilt beleven is dit een echte aanrader. Het is een prachtig bedrijf waar een gezellige en ongedwongen sfeer hangt.

Een dag op pad met een DAF 33 = succes gegarandeerd!

 
Groetjes Ronja, Desiree, Ilse en Monique