De leukste uitjes in Noord-Brabant

Wat te doen in Noord-Brabant? De provincie bij uitstek voor watersport, maar er is zoveel meer te beleven in Noord-Brabant.
 
De leukste evenementen in Noord-Brabant

Wat te doen in Noord-Brabant? De provincie bij uitstek voor evenementen, maar er is zoveel meer te beleven in Noord-Brabant.
 
Wat te doen in Noord-Brabant

Wat te doen in Noord-Brabant. In Noord-Brabant vind u veel natuurschoon, ideaal voor mooie wandelingen en fietstochten. Hieronder staan een aantal dagjes uit in Noord-Brabant voor inspiratie.

Wat is er te doen vandaag in Noord-Brabant?

noord-brabant-efteling-logo Bent u benieuwd geworden wat Noord-Brabant nog meer te bieden heeft?

De Efteling in Kaatsheuvel

Wat te doen in Noord-Brabant? Als u aan kinderen vraagt wat er nu het leukste pretpark van Nederland is dan zullen ze vast en zeker “De Efteling” roepen. En terecht, want het is een prachtig pretpark met allerlei bekende sprookjesfiguren.

Deze figuren en verhalen behoorden allen tot het sprookjesbos van de Efteling. De Efteling is door de jaren heen flink uitgebreid met diverse attracties en bezienswaardigheden. De Efteling is een wereld vol wonderen…

Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek

noord-brabant-beekse-bergenAltijd al eens op safari willen gaan? Maak het mee in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. U rijdt met uw eigen auto over de paden van het park waar u onder andere de volgende beesten zult tegen komen: giraffen, olifanten en leeuwen.

U kunt deze dieren bijna aaien, zo dichtbij komen ze! Een dagje Afrika vol avontuur beleeft u in Safaripark Beekse Bergen in Noord-Brabant. Het is zeker de moeite waard om eens een bezoekje te komen brengen aan dit prachtige dierenpark.

Van Abbemuseum Eindhoven

noord-brabant-abbeHoudt u van moderne kunst dan is misschien het Van Abbemuseum in Eindhoven iets voor u! In Europa is het Van Abbemuseum een van de belangrijkste musea voor de moderne kunst.

In het museum vindt u veel kunst van onder andere de kunstenaars: Picasso, Chagall, El Lissitzky, Beuys en Weiner.

Een imposante collectie die u zeker eens gezien moet hebben!

DAF Museum Eindhoven

noord-brabant-dafBent u helemaal fan van mooie oude auto’s? De DAF was vroeger een van de populairste auto’s, de auto was niet meer uit het straatbeeld te denken.

Het DAF Museum in Eindhoven laat het ontstaan van de DAF in woord en beeld zien. U krijgt een antwoord op alle vragen die u heeft wanneer u een bezoekje brengt aan het DAF Museum in Eindhoven.

Bekijk ook:
Kinderuitjes in Noord-Brabant
Activiteiten in Noord-Brabant
Wat te doen in Den Bosch

Nog meer leuke ideeën en tips