De leukste uitjes in Flevoland

Wat te doen in Flevoland? De provincie bij uitstek voor watersport, maar er is zoveel meer te beleven in Flevoland.
 
De leukste evenementen in Flevoland

Wat te doen in Flevoland? De provincie bij uitstek voor evenementen, maar er is zoveel meer te beleven in Flevoland.
 
Wat te doen in Flevoland

Wat te doen in Flevoland. Flevoland staat bekend om zijn nieuwbouw, maar u vindt er ook prachtige natuur door al het omringende water! Belangrijke natuurgebieden van deze provincie zijn de Oostvaardersplassen en de Lepelaarsplassen.

Wat is er allemaal te doen in Flevoland?

Naast de provinciehoofdstad Lelystad maken onder andere Almere, Dronten en voormalig eiland Urk deel uit van Flevoland.

Natuur in Flevoland

Genieten van de natuur is in Flevoland niet moeilijk! Watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met allerlei mogelijkheden tot varen, zeilen, surfen en andere watersporten. Verder vindt u ruim 150 parken, bossen en natuurgebieden in Flevoland. Ontdek op de fiets of te voet een van de mooie fiets- en wandelroutes.

Dagje uit in Flevoland

flevoland-walibiHet spectaculairste attractiepark van Nederland is in Flevoland te vinden: Walibi Holland in Biddinghuizen. Naast de snelste, hoogste, langste en steilste achtbaan zijn hier nog meer spannende attracties en spectaculaire shows. Bekijk ook de andere attractieparken en daguitjes in Flevoland. Bent u meer toe aan een ontspannend uitje?

In Flevoland vindt u beautycenters waar u kunt genieten van allerlei ontspannende faciliteiten zoals sauna’s en verschillende baden. Meer op zoek naar een creatief uitje? Volg dan eens een workshop, dit is ook leuk om met grotere groepen te doen. Bent u nog op zoek naar een leuke accessoire of andere leuke spulletjes voor in huis? Kijk dan eens bij de woon-webwinkels.

Lowlands uitje

flevoland-lowlandsHet jaarlijks terugkerende Lowlands Festival is een grote publiekstrekker. Gedurende drie dagen is het groot feest met het beste op het gebied van alternatieve muziek, (straat)theater, film, ballet, literatuur, comedy, visuele kunst en amusement. Dit veelzijdige evenement trekt elk jaar zo’n 60.000 bezoekers. Kijk hier voor meer evenementen in Flevoland!

Kortom, recreëren in Flevoland is leuk voor het hele gezin!

Bekijk ook:
Kinderuitjes in Flevoland
Activiteiten in Flevoland

Nog meer leuke ideeën en tips