Alle uitjes

Waar wil jij naar toe vandaag? Vind de leukste uitjes!

TopTips

Ontdek Nederland!

Wat te doen in Flevoland. Flevoland staat bekend om zijn nieuwbouw, maar je vindt er ook prachtige natuur door al het omringende water! Belangrijke natuurgebieden van deze provincie zijn de Oostvaardersplassen en de Lepelaarsplassen.

Wat is er allemaal te doen in Flevoland?

Naast de provinciehoofdstad Lelystad maken onder andere Almere, Dronten en voormalig eiland Urk deel uit van Flevoland. Wij hebben leuke tips op Wat te doen in Flevoland!

Natuur in Flevoland

Genieten van de natuur is in Flevoland niet moeilijk! Watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met allerlei mogelijkheden tot varen, zeilen, surfen en andere watersporten. Verder vindt u ruim 150 parken, bossen en natuurgebieden in Flevoland. Ontdek op de fiets of te voet een van de mooie fiets- en wandelroutes.

Bekijk de leukste fiets en wandelroutes in Flevoland

Dagje uit in Flevoland

Het spectaculairste attractiepark van Nederland is in Flevoland te vinden: Walibi Holland in Biddinghuizen. Naast de snelste, hoogste, langste en steilste achtbaan zijn hier nog meer spannende attracties en spectaculaire shows. Bekijk ook de andere attractieparken en daguitjes in Flevoland.

Ben je meer toe aan een ontspannend uitje? In Flevoland vindt u beautycenters waar u kunt genieten van allerlei ontspannende faciliteiten zoals sauna’s en verschillende baden.

Meer op zoek naar een creatief uitje? Volg dan eens een workshop, dit is ook leuk om met grotere groepen te doen. Ben je nog op zoek naar een leuke accessoire of andere leuke spulletjes voor in huis? In de leuke winkelcentra’s in Flevoland kun je heerlijk shoppen! Kom je langs een kleiner dorpje dan vind je hier ook hele leuke exclusieve boetiekjes. En uiteraard zijn er in Flevoland ook vele leuke culturele uitstapjes, bezoek eens een museum in Flevoland!

Lowlands uitje

Het jaarlijks terugkerende Lowlands Festival is een grote publiekstrekker. Gedurende drie dagen is het groot feest met het beste op het gebied van alternatieve muziek, (straat)theater, film, ballet, literatuur, comedy, visuele kunst en amusement.

Dit veelzijdige evenement trekt elk jaar zo’n 60.000 bezoekers. Kijk hier voor nog meer evenementen in Flevoland!

Visit Flevoland

Flevoland deed het gewoon! Een hele provincie opbouwen uit het niets. Zo is Flevoland ontstaan! En het is een prachtige provincie geworden en daar is echt heel veel te doen! Zelfs om te golfen kun je goed uit de voeten in Flevoland.

Flevoland is leuk voor het hele gezin!

Kinderfeestjes Flevoland

Uiteraard is er ook in Flevoland van alles te doen om met jouw kinderen te ondernemen. Wil je naar een leuk kinderfeestje? Zo kun je naar het zwembad gaan een actieve en sportieve activiteit plannen of ga eens heel educatief, naar een museum in Flevoland.

Bekijk alle leuke kinderuitjes in Flevoland

Uit eten Flevoland

In de hele provincie kun je heerlijk uit eten gaan! Ben je van de snelle hap, of een uitgebreid diner. Er zijn tal van restaurants, cafe’s en bistro’s waar je lekker kunt gaan eten!

Bekijk onze tips voor een avondje uit eten in Flevoland

Bezoek in Flevoland ook de plaatsen;

  • Emmeloord
  • Almere
  • Zeewolde
  • Dronten
  • Lelystad
  • Urk


Je kunt volop genieten in Flevoland!