Wat te doen vandaag met je vrienden

Wat wil je doen vandaag met je vrienden?

Zoek je een leuk uitje om met vrienden te gaan doen? Lees onze tips voor het leukste vriendenuitjes in Nederland.

Wat te doen vandaag met je vrienden

Het is altijd leuk om met je vrienden erop uit te gaan. Na een drukke werkweek zijn de zaterdag of zondag de meest gekozen dagen om met vrienden af te spreken. Plan met vrienden een actief en sportief uitje of pak de fiets en fiets een prachtige route door Nederland! Reserveer een goed restaurant of pak een dagje Wellness met vrienden.

Als afsluiter van een dagje weg met vrienden dan ga je natuurlijk een plaatselijk kroeg in voor nog een borreltje en gezelligheid tot in de late uurtjes!

Met vrienden er op uit!

Als je een hele dag plant met vrienden dan is het leuk om bijvoorbeeld de dag te starten bij de kust voor een lange wandeling. Of ga wandelen in het bos. Nederland heeft heel veel wandelroutes!  Een verrassend uitje is wellicht een bezoekje naar onze eilanden. Een hele dag op het eiland, wie wil dat nou niet!

Op alle eilanden kun je heerlijk uitwaaien, lekker eten en drinken en vooral heel veel activiteiten doen. Zowel de creatieveling als actieveling kan zich op een eiland zeer goed vertoeven!

Regent het en heb je afgesproken met je vrienden en ben jij nou degene die een leuk uitje moet bedenken? Dat hoeft echt niet moeilijk te zijn. Wat te doen als het regent?  Er zijn tal van indoor activiteiten te bedenken zoals;

  • Indoor skiën
  • Indoor Lasergamen
  • Bioscoop
  • Bowlen
  • Zwemmen
  • Kookworkshop

Er zijn online tal van activiteiten te vinden in heel Nederland om te gaan doen.

UIT tip van WattedoenVandaag

Duurt het altijd erg lang voordat er weer een nieuw uitje met de groep wordt besproken? Spreek eens per kwartaal of halfjaarlijks een vaste dag af. Of plan na iedere date gelijk een nieuwe datum! Laat iedere keer iemand anders een leuk uitje bedenken, zo kom je telkens op verrassende plekjes en uitjes in heel Nederland terecht!

Thuis met vrienden

In heel Nederland in iedere stad of dorp zijn er tal van activiteiten te bedenken, maar het is ook lekker om thuis wat te bedenken om te gaan doen. Ga met z’n allen uitgebreid koken en speel na afloop een hilarisch bordspel. Gegarandeerd dat het gezellig is tot in de late uurtjes!