Uitje naar Activiteiten Arena Tolbert

Bedrijfsuitje naar de Activiteiten Arena Tolbert.

Uitje naar Activiteiten Arena Tolbert

Een avondje uit organiseren met het bedrijf, dat is bij ons kantoor BK solutions niet zo’n hele lastige klus. Met ongeveer 30 personen ieder jaar weer wat leuks bedenken om te gaan doen varieert jaarlijks met uitjes als, Vrienden Van Amstel Live, Paintballen een workshop of een Spooktocht, concert of theater bezoek en met uiteraard een gezellig etentje en borreltje na afloop.

Deze keer organiseerden we een uitje naar Tolbert in Groningen. We gaan naar de Activiteiten Arena bij de Postwagen in Tolbert!

De Postwagen

De Postwagen in Tolbert is een prachtige locatie met heel veel mogelijkheden. Voor ons is het geen onbekend terrein. Je kunt namelijk bij de Postwagen veel activiteiten doen en overheerlijk eten! We komen hier regelmatig voor een lunch of diner in het restaurant. En als je met een groep komt kun je in een aparte ruimte zoals in The Farmhouse of Littel House. Wil je dit met liveband? De Postwagen regelt het allemaal voor je.

Je kunt bij de Postwagen ook Solexrijden, Toeren met de VETbike, wandelen op de Moonwalker of een Citygame, Dropping of daten met Struisvogels. Allemaal leuke (buiten)activiteiten om met familie, vrienden of bedrijf te gaan doen.

Bekijk alle activiteiten bij de Postwagen

Activiteiten Arena Tolbert

Sinds 2020 is er bij de Postwagen een Activiteiten Arena geopend en daar wilden wij ook wel even een kijkje gaan nemen. Met de hele groep en aanhang beginnen wij de avond met een lopend buffet in het Farmhouse. Lekkere soep, vlees, vis, salades en een lekker drankje erbij begon de avond al gezellig! Daarbij hadden we als uitkijk het prachtige nieuwe gebouw van de Activiteiten Arena.

Met de hele groep gingen we na het eten naar de Activiteiten Arena. Bij binnenkomst werden we gelijk netjes begroet en welkom geheten. De jassen gingen snel de garderobe in waarna we uitleg kregen over alle activiteiten in de Arena. Omdat we voor de aankomende 2 uur diverse activiteiten gingen spelen werden we in groepen opgesplitst.

De keuze was reuze! We konden kiezen uit:

  • Bowlen
  • Curling
  • Retrogames waaronder: Darten – Tafel Voetbalspel – Air-Hockey – Flipperen – Jeu de Boules
  • Bijlwerpen
  • Glow in the Dark Midgetgolf
  • VR Escape Room

Zo ging de ene groep het eerste uur naar Glow in the Dark Midgetgolf en naar de Retrogames. en een andere groep naar Bijlwerpen en Curling terwijl er ook fanatiek werd gebowld. Tussendoor werden we de hele avond goed voorzien van een drankje en kun je ondertussen ook even zitten aan de vele gezellig tafels in de Arena.

”De Activiteiten Arena is een prachtig groot gebouw met veel ruimte om te gamen, en uiteraard om gezellig met elkaar te kletsen”.ย 

Bijlwerpen alleen voor mannen? Dat dachten wij toch niet! Menig dames onder ons haalden meer punten met gooien dan de heren ๐Ÿ™‚ Maar ook de Air-Hockey en extra lange tafelvoetbal spel was favoriet voor fanatieke duels onderling. In de VR Escape Room en Glow in the Dark Midgetgolf duur de het spel langer. Deze activiteiten kun je op de eerste verdieping spelen. Glow in the Dark Midget golf is leuk om met kinderen te gaan doen, maar wij als ‘volwassenen’ hebben ons er ook goed vermaakt. een ‘camping’ game maar dan in het donker. Alle banen bij langs gaan en zorgen dat je balletje het snelst in de hole komt. De winnaar van de hele avond werd maar niet bekend gemaakt ๐Ÿ™‚

In de VR Escape Room, moest je echt samenwerken. Daar zaten we met z’n allen in een goudmijn en moesten we allerlei voorwerpen vinden. Er werd aardig met dynamiet gegooid! Door het vinden van goudstaven kreeg je punten en met genoeg punten kon je door naar de volgende verdieping. Uit de mijn escapen!ย  Nou, dat was nog wel een dingetje….escapen uit de goudmijn…

Heb jij Curling al eens gedaan? Wij nog nooit! Leuk om eens een unieke sport die je af en toe ook op TV ziet ook eens te gaan doen! Met Curling moet je goed samenwerken met elkaar en er voor zorgen dat het andere team niet te dicht bij komt. Tactiek vereist! Het leuke van een avond als deze in de Activiteiten Arena is dat je met elkaar spelletjes speelt, lol maakt en uren lang gezelligheid ervaart in een prachtige setting! Je moet net als tijdens het werk ook deze avond met elkaar samenwerken maar dan eens op een hele andere fanatieke manier!

Al met al was het een hele gezellige avond met elkaar. OP! naar het volgende uitje!ย 

De Activiteiten Arena is een uitje voor iedereen! #aanrader!