Alle uitjes

Waar wil jij naar toe vandaag? Vind de leukste uitjes!

TopTips

Ontdek Nederland!

In Noord-Holland is er altijd wat te beleven!

Noord-Holland is de meest iconische provincie van Nederland met traditionele kaasmarkten, vissersdorpjes en molens op de Zaanse schans.

Oude tradities herleven in een toeristische attractie. Noord-Holland is met de hoofdstad Amsterdam dé trekpleister van Nederland en wordt daarom jaarlijks door miljoenen mensen bezocht. Naast de hoofdstad is het ook heerlijk uitwaaien op de stranden in Zandvoort en Bergen aan Zee en kun je gezellig shoppen in de sfeervolle binnensteden van de wat kleinere steden, zoals Haarlem en Alkmaar.

Bekijk onze tips voor een leuke dag, weekend of vakantie in Noord-Holland.

Als je denkt dat je alleen in Amsterdam een festival of feest kunt beleven dan heb je het mis. Ook in de rest van Noord-Holland kun je op en top feesten! Ga er lekker op uit in de provincie. Bezoek in maart de bollenvelden in de kop van de Noord-Holland of ga over het water langs Volendam en trek de Volendamse klederdracht aan, en eet lekkere paling op de dijk.    

Om alles te weten te komen over de geschiedenis duik je in iedere plaats een museum in. De vele musea in Noord-Holland en bezienswaardigheden vertellen je alles over vroeger! 

 

Geniet van prachtig Noord-Holland!