Feesten in december

Lekker feesten in december!

In heel Nederland kun je iedere maand wel een feestje vinden. In december zijn ze natuurlijk wel heel gezellig en sfeervol! Hou je van grote feesten of kleinere party’s vind het leukste feest op WattedoenVandaag!

Feesten in december

Woon je in de hoofdstad van Nederland, maar wil je wel eens naar een feestje buiten de drukke stad? Ga met je geliefde, vrienden of familie in december naar leuke feesten! In iedere provincie zijn leuke feesten in december! Wij hebben een aantal feesten in december voor je op een rij gezet, deze zijn door heel Nederland die echt heel leuk zijn om naar toe te gaan met je vrienden of geliefde of zelfs met het hele gezin in december!

Tips in december

In Amsterdam kun je lekker dansen tot in de vroege uurtjes in Paradiso. Paradiso staat in de wijde omgeving bekend. Ook De Melkweg is een aanrader! De Melkweg is een poppodium en cultureel centrum met live-muziek. De Melkweg is gevestigd in een voormalige suikerraffinaderij en melkfabriek aan de Lijnbaansgracht in Amsterdam.

In Groningen kun je ook uitgebreid van het uitgaansleven genieten! In December zijn de vele kroegjes en feestzalen omgetoverd met de meest prachtige kerstversieringen!

Begin december is er ook in het Gelredome Arnhem een groot feest. Al een aantal jaren is daar het grootste feest, Het MEGA Piraten Festijn. Het Mega Piraten Festijn is het grootste meezingfeest van Nederland.

In Utrecht moet je voor een leuk feest bij Tivoli Vredenburg zijn. Tivoli Vredenburg heeft iedere maand leuke feesten, maar in december kunt u zeker ook tot in de vroege uurtjes lekker uit!

Wat dacht je van een uitje naar Zwolle. Zwolle bruist! En dan vooral bij Poppodium Hedon. Hedon heeft een zeer gevarieerd programma ook in december! Bekijk het programma van Hedon.

Compleet decemberuitje

Maak een uitje compleet en boek er een overnachting bij. Geen gedoe met wie er terugrijdt of wie de bob is. Boek dicht bij het evenement een heerlijk hotel!