Feesten in december

Lekker feesten in december!

In heel Nederland kun je iedere maand wel een feestje vinden. In december zijn ze natuurlijk wel heel gezellig en sfeervol! Hou je van grote feesten of kleinere party’s vind het leukste feest op WattedoenVandaag!

Bekijk alle uitjes in Nederland

Feesten in december

Woon je in de hoofdstad van Nederland maar wil je wel eens een feestje buiten de drukke stad? Ga met je geliefde, vrienden of familie in december naar leuke feesten! Iedere provincie zijn leuke feesten in december! 

Bekijk alle provincies

Wij hebben een aantal feesten in december op een rij gezet, deze zijn door heel Nederland die echt heel leuk zijn om naar toe te gaan met je vrienden of geliefde of zelfs met het hele gezin in december!

Tips in december

In Amsterdam kun je lekker dansen tot in de vroege uurtjes in Paradiso! Paradiso staat in de wijde omgeving bekent!  Ook De Melkweg is een aanrader! De Melkweg is een poppodium en cultureel centrum met live-muziek. De Melkweg is gevestigd in een voormalige suikerraffinaderij en melkfabriek aan de Lijnbaansgracht in Amsterdam. 

In Groningen kun je ook uitgebreid van het uitgaansleven genieten! In December zijn de vele kroegjes en feestzalen omgetoverd met de meest prachtige kerstversieringen! Ga bijvoorbeeld naar een 40+ feest met een groep vrienden naar Club Kokomo.

Begin december is er ook in het Gelredome Arnhem een groot feest. Al een aantal jaren is daar het grootste feest, Het MEGA Piraten Festijn. Het Mega Piraten Festijn! is Het Grootste Meezingfeest van Nederland!

In Utrecht moet u ook echt voor een leuk feest bij Tivoli Vredenburg zijn. Tivoli Vredenburg heeft iedere maand leuke feesten maar in december kunt u zeker ook tot in de vroege uurtjes lekker uit!

Wat dacht u van een uitje naar Zwolle. Zwolle bruist! En dan helemaal in Poppodium Hedon! Hedon heeft een zeer gevarieerd programma ook in december! Bekijk het programma van Hedon.

Compleet december uitje

Maak een uitje compleet, boek er een overnachting bij. Geen gedoe met wie er terug rijd, wie de BOB is. Boek dicht bij het evenement een heerlijk hotel! 

Totaal uit je dak gaan doe je in december! 

Dit zijn ‘Zomaar’ een aantal tips van de redactie van WattedoenVandaag. Heb jij nog wat tips voor ons? Mail ze naar info@wattedoenvandaag.nl