Dagje uit vandaag

Dagje uit vandaag? Zoek niet verder, hier vindt u alles waar u naar op zoek bent! Wij bieden u de leukste en meest bijzondere uitjes in heel Nederland. Heeft u zin in een dagje uit vandaag met de kinderen?

Wat wil je doen vandaag?

[column size=1/4]alle uitjes

Bekijk alle uitjes in Nederland

[/column]

[column size=1/4]top 10 uitjes

Top 10 uitjes van Nederland

[/column]

[column size=1/4]alle uitjes in nederland

Bekijk alle uitjes per provincie[/column]

[column size=1/4]alle evenementen

Alle evenementen in Nederland

[/column]

 
[adsense slot=9807440683 sizes=728×90|468×60|300×250]

 
[column size=1/4]alle kinderuitjes

Alle uitjes voor de kinderen

[/column]

[column size=1/4]alle actieve uitjes

Alle actieve uitjes in Nederland

[/column]

[column size=1/4]alle uitgaan en culinaire uitjes

Alle uitgaan en culinaire uitjes

[/column]
[column size=1/4]alle bezienswaardigheden nederland

Bezienswaardigheden in Nederland

[/column]
 

Wilt u een dagje uit vandaag?

Of liever juist iets zonder kinderen en lekker genieten van de natuur? Waar u zich ook in Nederland bevindt, wij hebben het uitje voor u. Hieronder hebben wij er een aantal leuke voor u uitgelicht, bekijk ze snel voor uw dagje uit vandaag!

Dagje uit vandaag met de kids

dagje uit vandaag attractiepark slagharen overijsselOp zoek naar een uitje met de kids? Bezorg ze een fantastische tijd en neem ze bijvoorbeeld mee naar een pretpark. Nederland telt enkele erg leuke pretparken. Denk dan niet alleen aan de Efteling of bijvoorbeeld Walibi Holland, maar ook Attractiepark Slagharen is een echte aanrader. Hier kunnen ze bijvoorbeeld in de spannende achtbaan Thunder Loop of de Tomahawk. Ook een ritje met de kabelbaan die over het hele pretpark gaat is erg leuk.

Hier beleeft u zeker weten een spectaculair dagje uit vandaag! Liever een rustiger uitje dat wel leuk is voor iedereen? Dan gaat u toch naar een dierentuin? Ook daarvan zijn er in Nederland vele. Breng bijvoorbeeld Dierenpark Emmen in Drenthe een bezoekje en bekijk de olifanten, emoes, olifanten en giraffes.

Zit u juist aan de andere kant van het land, in Limburg? Daar vindt u GaiaZOO in Kerkrade. Hier wonen zo’n honderd diersoorten, zelfs een aantal die u in geen enkele andere Nederlandse dierentuin zult tegenkomen. Heeft u bijvoorbeeld weleens van een boshond of een muskusos gehoord? In GaiaZOO kunt u ze zelf bekijken!

Een dagje de natuur in

dagje weg natuur drentheUw dagje uit vandaag hoeft heus niet heel spectaculair zijn. Ook met een mooie wandelroute of fietsroute kunt u zich wel een dagje vermaken. Elke provincie in Nederland heeft eigen unieke en prachtige kenmerken. De heidevelden in Drenthe en de heuvels in Limburg, het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat of waar u op dat moment bent! In de drukke Randstad vindt u bijvoorbeeld een oase van rust: het Groene Hart.

Dit is een veenweidegebied waar u prachtig kunt wandelen en fietsen. Fietsen kan natuurlijk ook uitstekend in Drenthe, dé fietsprovincie bij uitstek. U vindt er talloze fietsroutes en natuurlijk kunt u hier het knooppuntensysteem volgen.

Er is altijd iets te doen in Nederland!