Dagje uit met de trein

Ga er eens op uit! met de trein!

Zin in een dagje uit met de trein? De trein is voor jong een oud een ideaal vervoersmiddel!

Dagje uit met de trein

In heel Nederland kun je bijna overal komen met de trein, helemaal in combinatie met het overige openbaar vervoer zoals de bus, tram en metro. Zo kun je een dagje weg heel ontspannen beginnen!

Heerlijk, niet op te hoeven letten tijdens het autorijden, geen last hebben van files en geen kapitalen betalen aan parkeerkosten en benzine. Een dagje uit met de trein is voor iedereen geschikt, of je nou op zoek bent naar een actief dagje uit in Drenthe of naar een dagje relaxen in Noord-Brabant er zijn mogelijkheden te over in heel Nederland!

Ga naar de provincies voor de leukste uitjes!

Dagje uit met de trein en de fiets

Heb je er wel eens over nagedacht dat als je met de trein gaat, je ook de fiets mee kunt nemen? Buiten spitsuren en erg drukke tijden kun je de fiets met een speciaal fietskaartje gewoon in de trein meenemen.

Natuurlijk is het op de meeste treinstations ook mogelijk om een fiets te huren voor een klein bedrag. Op deze manier kun je zelf heen waar je maar wilt.

Er zijn verschillende mooie fiets- en wandelroutes die vanaf een station of in de buurt er van vertrekken. De NS heeft hiervoor ook speciale routes samengesteld, die op het station beginnen en op een ander station eindigen. Zo kun je gemakkelijk weer met de trein terug!

Spectaculair uitje naar een pretpark

Wil je naar een pretpark? Dat wordt een drukke dag! Ga dan met de trein, want daar kun je vooraf alvast voorbereiden en na de gezellige dag zelfs weg dommelen, de trein brengt je graag van A naar B.

Ga bijvoorbeeld naar Emmen naar Wildlands of naar Slagharen of wat dacht je van een uitje naar Walibi Holland? Walibi Holland is een attractiepark dat heel geschikt is voor een dagje uit met de trein.

Walibi Holland is waarschijnlijk het spectaculairste park van Nederland, met verschillende achtbanen en andere sensationele attracties. Jong en oud zullen hier de dag van hun leven meemaken. Het pretpark is gemakkelijk te bereiken met de trein, je stapt uit bij station Harderwijk. Vanuit daar kun je er met de speciale bus rechtstreeks naar toe, de bussen rijden meerdere keren per dag. Soms zijn er bij de NS ook speciale trein-Walibi acties waarbij je een combinatiekaartje koopt.

Andere ideeën voor een uitje met de trein

Wil je een dagje met de trein weg, maar naar iets anders dan bovenstaande opties? Dat is mogelijk, er zijn nog veel meer dingen te doen in heel Nederland.

Er is altijd iets te doen in Nederland!