Dagje uit met de trein

Dagje uit met de trein. Zin in een dagje uit met de trein? In Nederland kunt u bijna overal komen met de trein, helemaal in combinatie met het overige openbaar vervoer zoals bus, tram en metro.

Wat wil je doen vandaag?

[column size=1/4]alle uitjes

Bekijk alle uitjes in Nederland

[/column]

[column size=1/4]top 10 uitjes

Top 10 uitjes van Nederland

[/column]

[column size=1/4]alle uitjes in nederland

Bekijk alle uitjes per provincie[/column]

[column size=1/4]alle evenementen

Alle evenementen in Nederland

[/column]

[adsense slot=9807440683 sizes=728×90|468×60|300×250]

[column size=1/4]alle kinderuitjes

Alle uitjes voor de kinderen

[/column]

[column size=1/4]alle actieve uitjes

Alle actieve uitjes in Nederland

[/column]

[column size=1/4]alle uitgaan en culinaire uitjes

Alle uitgaan en culinaire uitjes

[/column]
[column size=1/4]alle bezienswaardigheden nederland

Bezienswaardigheden in Nederland

[/column]
dagje uit met de treinZo kunt u uw dagje weg al ontspannen beginnen! Heerlijk, niet op hoeven letten met autorijden, geen last hebben van files en geen kapitalen betalen aan parkeerkosten. Een dagje uit met de trein is voor iedereen geschikt, of u nu op zoek bent naar een actief dagje uit in Drenthe of naar een dagje relaxen in Noord-Brabant, mogelijkheden te over! Hieronder vindt u een aantal leuke ideeën uitgelicht.

Dagje uit met de trein en de fiets

Heeft u er wel eens over nagedacht dat als u met de trein gaat, u ook de fiets mee kunt nemen? Buiten spitsuren en erg drukke tijden kunt u de fiets met een speciaal fietskaartje gewoon in de trein meenemen. Natuurlijk is het op de meeste treinstations ook mogelijk om een fiets te huren voor een klein bedrag. Op deze manier kunt u zelf heen waar u wilt. Er zijn verschillende mooie fiets- en wandelroutes die vanaf een station of in de buurt er van vertrekken. De NS heeft hiervoor zelfs speciale routes samengesteld, die op het ene station beginnen en op een ander station eindigen. Zo kunt u gemakkelijk weer met de trein terug!

Spectaculair uitje naar Walibi Holland

dagje uit met de trein walibiWat dacht u van een uitje naar Walibi Holland? Dit attractiepark is heel geschikt als u een dagje uit met de trein zoekt. Dit is waarschijnlijk het spectaculairste park van Nederland, met verschillende achtbanen en andere sensationele attracties. Jong en oud zullen hier de dag van hun leven meemaken. Het pretpark is gemakkelijk te bereiken met de trein, u stapt uit bij station Harderwijk. Van daar kunt u er met de speciale bus rechtstreeks naar toe, de bussen rijden meerdere keren per dag. Soms zijn er bij de NS ook speciale trein-Walibi acties waarbij u een combinatiekaartje koopt.

Andere ideeën voor een uitje met de trein

Wilt u een dagje met de trein weg, maar naar iets anders dan bovenstaande opties? Dat is mogelijk, er zijn nog veel meer dingen te doen in heel Nederland. Klik hieronder op de regio van uw keuze en voor u het weet bent u een dagje uit!

Er is altijd iets te doen in Nederland!