Activiteiten december

Wat is er zoal te doen in december?

Hoe fijn is dat! Ga fijn een dag weg in Nederland! Ga vakantie vieren in ons eigen landje!

Weg in Nederland

Ga weg in Nederland! Nederland heeft tal van steden en dorpen waar veel bezienswaardigheden zijn. Vergeet niet je wandelschoenen of je sportieve fiets want in de prachtige natuurgebieden die Nederland rijk is zijn zeker een bezoekje waard. Neem je hond mee en ga op pad!

Waar ga jij naar toe? Bekijk de provincies in Nederland

Iedere stad of dorp heeft zijn eigen bezienswaardigheden en ‘geheimen’. Leer alles over hoe het vroeger was in een museum. Bezoek één van de 19.000 kerken in Nederland of ga een uitje beleven wat je nog nooit eerder hebt gedaan!

Weg in eigen land

In eigen ons eigen kikkerlandje is zoveel te beleven! Van Festivals tot jaarmarkten en ook iedere maand is er genoeg te doen in Nederland. Iedere maand van het jaar heeft Nederland wel iets te bieden. Zo zijn we in december en januari vooral gek van de winter en alle winterse activiteiten en kijken we uit naar de Kerstvakantie en willen we schaatsen. Om te schaatsen hoeven we niet meer te wachten op ‘echt’ ijs. In vele steden kun je in het centrum op een tijdelijke ijsbaan lekker schaatsen en plezier maken!

In februari en maart kijken we vooral uit naar het voorjaar. we willen er weer lekker op uit zonder een dikke jas! Maart roert zijn staart en is verraderlijker dan je denkt! Ga lekker wandelen in Nederland! Een heerlijke frisse neus ophalen en kijken naar alles wat weer boven de grond gaat komen.

April, mei en juni zijn feestelijke maanden. We vieren Pasen en Pinksteren en hebben heerlijke dagen vrij! Wat te doen tijdens deze feestdagen? Overal in heel Nederland zijn leuke festivals gaande zoals Pinkpop en Paaspop.

Zomer in Nederland

Dan zijn er natuurlijk de heerlijk zomermaanden! Juli en augustus. Heel Nederland heeft vakantie in de zomermaanden en wat is er nou fijner dan in eigen land op vakantie te gaan. Van Limburg tot Drenthe zijn de mooiste campings te vinden. Wat dacht je van een vakantie op onze Waddeneilanden. TV TAS! wie kent ze niet! Heerlijk uitwaaien op de stranden en fietsen door het hele eiland!

Ook gaan we in de zomermaanden graag naar een Pretpark of Dierentuin.

Najaar in Nederland

September en oktober en november wordt het weer kouder in ons landje. Ga fietsen in Nederland! De prachtige natuur laat zich in het najaar van zijn beste kant zien! Ook in Nederland zijn er nog tal van festivals in het najaar en met een beetje geluk hebben we een prachtige na zomer en kunnen we nog even van het zonnetje genieten op een terras. We gaan richting Halloween en binnen gaat de openhaard en de kaarsjes aan.

We zoeken naar tal van activiteiten om binnen te doen. Musea, zwembaden, sauna of ga naar een theater in Nederland. Je hoeft je zeker niet te vervelen in Nederland!

Niks is lekkerder dan lekker weg in eigen land!