Podwalks - Oranje Nassau

Ontdek de rijke geschiedenis van de Oranje Nassau dynastie met Daan Schuurmans als je gids tijdens een serie van acht unieke podwalks, aangeboden door Het Verhaal van Nederland.

Podwalks Oranje Nassau

Deze verhalende wandeltochten voeren je langs historische locaties verspreid over Nederland, waarbij je wordt ondergedompeld in het erfgoed van de Oranje Nassau’s, van hun oorsprong tot aan Koning Willem-Alexander. Deze boeiende reis door de tijd is geschikt voor alle leeftijden en biedt een unieke manier om de voetsporen van de Oranje familie te volgen.

De podwalks, toegankelijk via de HVVNL app, zijn voorzien van GPS-technologie, waardoor de verhalen alleen beluisterd kunnen worden op specifieke locaties zoals Buren, Leeuwarden, en de forten van Den Helder, en brengen je dichter bij het leven in het Kasteel van Breda, Paleis Soestdijk, en Het Loo. Al vijf eeuwen heeft de familie Oranje-Nassau een prominente plek in de Nederlandse geschiedenis. Ervaar het zelf door deze gelokaliseerde audioverhalen.

Routes Podwalks Oranje Nassau

De wandelroutes van de podwalks zijn in de plaatsen: Breda, Buren, Den Haag, Leeuwarden, Den Helder, Baarn Apeldoorn en Willemstad.

Download de app

Begin je avontuur door de podwalks app Het Verhaal van Nederland te downloaden, gratis beschikbaar in de App Store en Play Store, ook voor gebruikers in België. Zoek simpelweg naar ‘Het Verhaal van Nederland’ om de app te vinden en te installeren.

Eenmaal geïnstalleerd biedt de app een overzicht van podwalk locaties en startpunten, inclusief informatie over de inhoud en de routes. Luister vooraf naar previews van de wandelingen en download de routes die je interesse wekken om onafhankelijk van mobiele data te zijn tijdens je wandeling. Het is aan te raden dit thuis te doen. Volledige audiotours zijn uitsluitend beschikbaar op de wandellocaties zelf. Dus, zet je stapschoenen klaar, ga naar de gekozen startlocatie, en open de app; de verhalen en routeaanwijzingen volgen vanzelf. Vergeet je hoofdtelefoon niet!

Neem een flesje drinken en een versnapering mee voor onderweg en vergeet je koptelefoon/oortjes niet!

Veel plezier!

Kijk voor meer informatie over Het verhaal van Nederland op hetverhaalvannederland.nl

Foto en Bron: NTR