Wat te doen op zaterdag

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes voor op zaterdag, maar ook de leukste evenementen!

Wat te doen op zaterdag

Wat te doen op zaterdag. Zaterdag is altijd een heerlijke dag om lekker iets actiefs te gaan doen. Daarnaast is zaterdag de ideale dag om lekker een dagje er tussenuit te gaan.

Wat is er te doen op zaterdag

In onze evenementen agenda vindt u een overzicht van wat er allemaal te doen is deze zaterdag. Om u te inspireren hebben wij hier een aantal leuke uitjes voor de zaterdag. Mocht u al weten waar u naar toe wilt, klik dan op één van de onderstaande provincies, steden of eilanden voor alle uitjes en dagjes weg!

Attractieparken

flevoland-walibiWilt u iets actiefs doen voor de hele familie? Ga dan eens naar een attractiepark op zaterdag. Nederland kent veel leuke attractieparken door het hele land. Zo kunt u in het zuiden van Nederland naar de Efteling in Kaatsheuvel of naar Het Arsenaal in Vlissingen.

In het midden van Nederland kunt u bijvoorbeeld naar Avonturenpark Hellendoorn, Walibi Holland en Madurodam. Tot slot kunt u naar Wonderwereld ter Apel in het Noorden. Mocht u benieuwd zijn welke attractieparken er nog meer zijn in Nederland, klik dan onder aan de pagina op één van de provincies, steden of eilanden.

Dierenparken

utrecht-ouwehandsNaast attractieparken heeft Nederland ook veel dierenparken waar veel verschillende dierensoorten te bewonderen zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld de onderwaterwereld bewonderen bij SEA LIFE of bij Ecomare. Daarnaast kunt u bruinvissen en dolfijnen bekijken in het Dolfinarium in Harderwijk.

Als u meer zin heeft in een traditioneel dierenpark ga dan eens naar Artis of Dierenpark Emmen. In het Papegaaienpark van Veldhoven vindt u allerlei verschillende soorten papegaaien en tropische vogels. Heeft u altijd al eens apen willen voeren? Ga dan naar de Apenheul in Apeldoorn. Benieuwd welke dierenparken er nog meer zijn? Klik dan hieronder op een van de regio’s waar u naar toe wilt.

Weekendje naar de Wadden

weekendje-waddenHeeft u meer zin om lekker te ontspannen? Ga dan eens op zaterdag naar één van de waddeneilanden. Hier kunt u lekker uitwaaien en genieten van de wadden zee. De zoute lucht zal u goed doen. Daarnaast zijn de wadden ook een heerlijke plek om een weekendje helemaal weg te zijn.

Benieuwd wat er allemaal te doen is op de waddeneilanden? Klik dan op één van de eilanden hieronder om te zien wat u daar allemaal kunt beleven.

Alle uitjes in Nederland

Benieuwd wat er nog meer te doen is op zaterdag? Klik dan hieronder op één of meerdere provincies en steden van uw keuze en voor u het weet bent u iets leuks aan het doen op zaterdag!

Mocht u nog niet weten waar u naar toe wilt, bekijk dan ook eens onze evenementen in de agenda. Op wat te doen vandaag vindt u altijd iets leuks om te doen want…

Er is altijd iets te doen in Nederland!

Wat te doen in steden
 • Wat te doen in Amsterdam
 • Wat te doen in Den Haag
 • Wat te doen in Eindhoven
 • Wat te doen in Haarlem
 • Wat te doen in Maastricht
 • Wat te doen in Middelburg
 • Wat te doen in Rotterdam
 • Wat te doen in Twente
 • Wat te doen in Valkenburg
 • Wat te doen in Volendam
Wat te doen op de waddeneilanden
 • Wat te doen op Ameland
 • Wat te doen op Terschelling
 • Wat te doen op Vlieland
 • Wat te doen op Texel

No feed items found.

Evenement of uitje toevoegen?

Wilt u informatie over het plaatsen van uw uitje, evenement of heeft u een klacht?

Neem contact op
T: 0594-555013
E: info@wattedoenvandaag.nl