Wat te doen op zaterdag

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes voor op zaterdag, maar ook de leukste evenementen!

Zaterdag is altijd een heerlijke dag om lekker iets actiefs te gaan doen. Daarnaast is zaterdag de ideale dag om lekker een dagje er tussenuit te gaan. Wat te doen op zaterdag? Wij helpen u graag op weg!

Wat is er te doen op zaterdag

In onze evenementen agenda vindt u een overzicht van wat er allemaal te doen is deze zaterdag. Om u te inspireren hebben wij hier een aantal leuke uitjes voor de zaterdag.

Attractieparken

Wilt u iets actiefs doen voor de hele familie? Ga dan eens naar een attractiepark op zaterdag. Nederland kent veel leuke attractieparken door het hele land. Zo kunt u in het zuiden van Nederland naar de Efteling in Kaatsheuvel of naar Het Arsenaal in Vlissingen.

In het midden van Nederland kunt u bijvoorbeeld naar Avonturenpark Hellendoorn, Walibi Holland en Madurodam. Tot slot kunt u naar Wonderwereld ter Apel in het Noorden.

Bekijk hier veel (Pret)parken voor een perfecte zaterdag uitje!

Dierenparken

Naast attractieparken heeft Nederland ook veel dierenparken waar veel verschillende dierensoorten te bewonderen zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld de onderwaterwereld bewonderen bij SEA LIFE of bij Ecomare. Daarnaast kunt u bruinvissen en dolfijnen bekijken in het Dolfinarium in Harderwijk.

Als u meer zin heeft in een traditioneel dierenpark ga dan eens naar Artis of Dierenpark Emmen. In het Papegaaienpark van Veldhoven vindt u allerlei verschillende soorten papegaaien en tropische vogels. Heeft u altijd al eens apen willen voeren? Ga dan naar de Apenheul in Apeldoorn.

Weekendje naar de Wadden

Heeft u meer zin om lekker te ontspannen? Ga dan eens op zaterdag naar één van de waddeneilanden. Hier kunt u lekker uitwaaien en genieten van de wadden zee. De zoute lucht zal u goed doen. Daarnaast zijn de wadden ook een heerlijke plek om een weekendje helemaal weg te zijn.

Benieuwd wat er allemaal te doen is op de waddeneilanden? Klik dan op één van de eilanden hieronder om te zien wat u daar allemaal kunt beleven.

Alle uitjes in Nederland

Mocht u nog niet weten waar u naar toe wilt, bekijk dan ook onze TOPTips. Op wat te doen vandaag vindt u altijd iets leuks om te doen want…

 

Er is altijd iets te doen in Nederland!