Wat te doen op zaterdag

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes voor op zaterdag, maar ook de leukste evenementen!

Zaterdag is altijd een heerlijke dag om lekker iets actiefs te gaan doen. Daarnaast is zaterdag de ideale dag om lekker een dagje er tussenuit te gaan. Wat te doen op zaterdag? Wij helpen je graag op weg!

 

Wat is er te doen op zaterdag

Je hebt net een werkweek achter de rug en wilt iets leuks doen op zaterdag. Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij zetten een beetje leuke tips voor je op een rij.

Attractieparken

Wil je iets actiefs doen met de hele familie? Ga dan eens naar een attractiepark op zaterdag. Nederland kent veel leuke attractieparken door het hele land. Zo kun je in het zuiden van Nederland naar de Efteling in Kaatsheuvel of naar Het Arsenaal in Vlissingen. In het midden van Nederland kun je bijvoorbeeld naar Avonturenpark Hellendoorn, Walibi Holland of Nederland-in-het-klein: Madurodam. Of bezoek Wonderwereld ter Apel in het Noorden van het land.

Boek nu je uitje via onze website. 

Dierenparken

Naast attractieparken heeft Nederland ook veel dierenparken waar veel verschillende dierensoorten te bewonderen zijn. Zo kun je bijvoorbeeld de onderwaterwereld bewonderen bij SEA LIFE Scheveningen of bij Ecomare. Daarnaast kun je bruinvissen en dolfijnen bekijken in het Dolfinarium in Harderwijk, het opvangcentrum voor Zeehonden bewonderen in Pieterburen of de reuzenpanda’s ontmoeten in Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Tip: Lees onze blog over een dagje naar het Dolfinarium

Als je meer zin hebt in een traditioneel dierenpark ga dan eens naar Artis of Dierenpark Emmen. In het Papegaaienpark van Veldhoven vind je allerlei verschillende soorten papegaaien en tropische vogels. Of wil je je mengen onder de aapjes in Apeldoorn? Bezoek dan eens de Apenheul.

Alles uitjes boek je hier!

Wandelen in de natuur

Als je een week lang achter je bureau hebt gezeten of op pad was voor je werk, heb je misschien behoefte aan rust. Ga dan eens, in je eentje, met zijn tweeën of met de hele familie naar een natuurpark, zoals bijvoorbeeld De Onlanden in Groningen, Nationaal Park De Hoge Veluwe bij Apeldoorn of Nationaal Park Dwingelderveld bij Dwingeloo in Drenthe. Ontdek hoe mooi Nederland is en wie weet spot je wel een hertje.

Tip: Lees onze blog over wandelen in de Onlanden

Weekendje naar de Wadden

Wil je even lekker ontspannen? Ga dan eens op zaterdag naar één van de Nederlandse waddeneilanden. Lekker uitwaaien op het strand, wandelen door de duinen en genieten van de frisse zeewind. Daarnaast zijn de wadden ook een heerlijke plek om een weekendje helemaal weg te zijn.

Benieuwd wat er allemaal te doen is op de waddeneilanden? Klik dan op één van de eilanden hieronder om te zien wat u daar allemaal kunt beleven.

Alle uitjes in Nederland

Mocht je nog niet weten waar je naar toe wilt, bekijk dan ook onze TOPTips. Op Wat e doen Vandaag vindt je altijd iets leuks om te doen want…

 

Er is altijd iets te doen in Nederland!