Wat te doen op zondag

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes voor de zondag, maar ook de leukste evenementen!

Zondag is altijd een heerlijke dag om lekker uit te rusten. Zo kunt u lekker een dagje wandelen in de bossen van het groene hart, midden in de randstad.

Wat is er te doen op zondag

Maar op zondag u kunt natuurlijk ook iets actiefs gaan doen. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal leuke uitjes voor zondag. Weet u al waar u naar toe wilt?

Het groene hart

Midden in de randstad vindt u veel natuurgebieden die samen het groene hart vormen. Hier kunt u heerlijk een dagje ontspannen en genieten van de rust en de natuur. In het westen ligt het land van Wijk en Wouden in de buurt van Den Haag. Hier vindt u veel fiets en wandel routes. Daarnaast kunt ook de routes bekijken in de Utrechtes Venen of Waarden, deze vindt u hier. Verder hebben Amsterdam en Rotterdam ook voldoende mogelijkheden om lekker wat te doen op zondag.

Gezellig naar een attractiepark

Nederland biedt naast de natuur ook veel leuke attractieparken waar u op zondag met de hele familie de heerlijk één dag kan genieten van leuke en spannende attracties. Zo kunt u naar Walibi Holland in Flevoland voor spannende attracties als de Goliath en de El Condor.

Daarnaast kunt u ook een dagje Dolfijnen en Orka’s bekijken in het Doflinarium in Hardewijk. Verder kunt ook een dagje weg in Overijssel bij één van de twee klassieke attractieparken Hellendoorn of Slagharen. Uw antwoord op wat te doen op zondag!

Uitwaaien op de Wadden

Gaat u liever een hele dag weg uitwaaien aan de zee? Dan moet u op één van de Waddeneiland zijn in Nederland. Zorg wel dat u vroeg vertrekt want het kan een tijdje duren voordat u er bent. Bent u benieuwd wat u allemaal kunt doen op de eilanden?

Klik dan hieronder op één van de links om te zien wat de wadden u allemaal te bieden heeft.

Lunchen op zondag

Maak een lekkere wandeling, spreek af met vrienden of familie en neem het ervan tijdens een uitgebreide lunch op zondag! Ga bijvoorbeeld naar Van der Valk in uw regio voor een heerlijke lunch of brunch buffet. Geniet in een plaatselijk lunch café van lokale producten.  In heel Nederland zijn er volop lunch gelegenheden!

Bekijk de Top10 beste lunch restaurants van TripAdvisor

Andere uitjes om wat te doen op zondag

Weet u nog niet waar u heen wilt of wilt u wilt gaan doen? Ga dan terug naar de homepagina en bekijk alle uitjes.

 

Er is altijd iets te doen in Nederland!