Wat te doen in januari

Januari is de eerst maand van het jaar, en alles behalve saai! 

Januari is de eerste maand van het jaar, maar alles behalve saai. In januari is er van alles te doen in Nederland! Denk je nou wat te doen in januari? Dan hebben wij hier leuke suggesties voor je.

Wattedoen in Januari

De feestdagen zijn achter ons, Sinterklaas is terug naar Spanje. de Kerstbomen gaan de huizen weer uit en alle kinderen en ook volwassenen komen weer terug in het normale ritme. Hoe heerlijk de decembermaanden ook zijn, het is ook zo fijn als alles weer ‘normaal’ is. Er is ook van alles te doen in Nederland! 

Nieuwjaarsduik

Wilt u het jaar goed beginnen? Neem dan 1 januari een Nieuwsjaarsduik! In vele plaatsen in Nederland kunt u een frisse duik nemen in het water. De bekendste Nieuwsjaarsduik is wellicht in Scheveningen, maar op meer dan 200 plaatsen in heel Nederland kunt u een duik nemen! 

Lees alles over de Nieuwsjaarduiken in Nederland

Nationale Tulpendag

Iedere derde zaterdag van januari is er op de Dam in Amsterdam de Nationale Tulpendag met een mega tulpenpluktuin. Deze dag markeert de start van het (snij)tulpenseizoen. Gaat u naar de Dam in Amsterdam deze dag en pluk uw eigen bosje tulpen.

Pluk gratis tulpen op de Dam in Amsterdam tijdens de opening van het tulpenseizoen!

Lees meer over de Nationale Tulpendag!

Eurosonic Noorderslag

Ieder jaar in januari wordt in hartje Groningen 4 dagen Eurosonic georganiseerd en kunt u 4 dagen genieten van de leukste bands. Tijdens Eurosonic Noorderslag krijgen talloze bands een podium om hun kunsten te laten zien en op die manier de Europese popmuziek te presenteren en te promoten.

4 dagen lang zijn er meer dan 20.000 bezoekers die naar meer dan 300 optredens kunnen kijken en met bands uit meer dan 40 landen is het 4 dagen groot feest in Groningen!

Eurosonic is er niet alleen voor muziekliefhebbers, maar ook zeker voor de professionals die hier willen ontdekken met welke bands ze in zee willen gaan. Ook worden er tijdens Eurosonic verschillende awards uitgereikt en is er elk jaar een uitwisselingprogramma voor talenten uit verschillende Europese landen.

Lees meer over Eurosonic Groningen

Uiteraard zijn er nog veel meer uitje in de maand januari te bedenken! U kunt lekker gaan wandelen op de  waddeneilanden en ontdekken wat een eiland zoals Vlieland u te bieden heeft. U kunt ook erop uit gaan naar bijvoorbeeld de bioscoop of het theater. Kijk voor meer ideeën bij de uitjes voor een perfecte dagje uit!

 

Evenement of uitje toevoegen?

Wilt u informatie over het plaatsen van uw uitje, evenement of heeft u een klacht?

Neem contact op
T: 0594-555013
E: info@wattedoenvandaag.nl