Wat te doen in Den Haag

This is The Hague

Wat te doen in Den Haag. In Den Haag kunt u genoeg leuke activiteiten doen voor jong en oud. In Den Haag vindt u prachtige paleizen die ook te bezoeken zijn. Wilt u mooie architectuur, musea of andere leuke parken bezoeken? Dan bent u in Den Haag ook aan het goede adres.

Museon in Den Haag

Het Museon in Den Haag is 100 jaar geleden gebouwd voor kinderen. De bedoeling was om de kinderen op een leuke en interessante manier iets nieuws te leren over mens en wetenschap. Het museum is zeer geschikt voor scholen want ze hebben educatieve programma’s speciaal voor het primair en voortgezet onderwijs. In het Museon kunnen de kinderen zelf ontdekken en verkennen!

Een geschikt museum voor een leerzame en leuke middag weg.

Attractiepark Drievliet

Attractiepark Drievliet is een bekend park voor kinderen. De kinderen kunnen genieten in allerlei verschillende attracties zoals het spookhuis, de draaimolen, een schommelschip of de achtbaan. Ook zijn er lachspiegels waar zij al hun lachspieren weer helemaal los kunnen maken.

Ouders kunnen zelf ook in de uitdagende attracties of een lekker kopje koffie drinken in één van de restaurants van het park. Kom naar Drievliet in Den Haag voor een leuke, spannende en gezellige middag weg.

Visit Den Haag!

Paleis Noordeinde

Paleis Noordeinde is ontstaan in 1533 toen er een Middeleeuwse Hofstede werd gebouwd. De eerste bewoonster was Louise Coligny, zij was de laatste echtgenote van Willem de Zwijger. Paleis Noordeinde is nog altijd in gebruik geweest door de Koninklijke familie als werkpaleis. Nu werkt Koningin Beatrix in het paleis, hier houdt ze vaak vergaderingen en ontvangt ze gasten.

De stoet van Prinsjesdag vertrekt altijd vanaf Paleis Noordeinde.

Miniatuurstad Madurodam

Miniatuurstad Madurodam is een bijzonder leuk uitje voor het hele gezin. Bekijk Nederland van een andere kleine kant. U kunt zelf overal tussendoor lopen. Kleine fietsjes, kleine mensen, kleine bootjes, alles is klein in Madurodam! Madurodam is de enige stad waar kinderen zich groot voelen!

Het is ook mogelijk voor de kinderen om mee te doen aan vele activiteiten. Kom naar de miniatuurstad in Rotterdam voor een unieke middag weg!

Winkelen in Den Haag

Den-Haag heeft heel veel winkels en winkelcentra’s. Ga ook naar de gezellige winkelstraten in Den-Haag en shop til you drop! uiteraard kunt u even uitrusten in een gezellig café en kunt u uw tripje naar Den-Haag afsluiten in een heerlijk hotel. Laat u verassen wat Den-Haag u zoal te bieden heeft!

Tip: Ga naar Den Haag tijdens Koningsdag!