Wat te doen in Rotterdam

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes in Rotterdam

Wat te doen in Rotterdam. Rotterdam is de grootste stad van de provincie Zuid-Holland en tevens de grootste havenstad van Nederland. Het is een leuke stad om heen te gaan voor een dagje weg.

Wat te doen vandaag in Rotterdam?

U kunt in Rotterdam heel goed winkelen, een leuk museum bezoeken of een dagje naar de miniatuurstad Madurodam. De enige stad waar zelfs kinderen zich groot voelen!

Actief uitje Rotterdam

Op zoek naar een echt origineel en actief uitje? Kom dan Kangoo Jumpen in Rotterdam! Of u nu alleen bent of met een kleine of grote groep, met deze springschoenen is een leuk uitje gegarandeerd. U kunt touren in Rotterdam of een arrangement op maat laten maken.

Bent u met meer dan 10 personen, kies dan eens voor de Kangoo Jump City Game. Een hartstikke leuk spel door de stad waarbij u zowel individuele als groepsopdrachten uitvoert, maar pas op voor de saboteur! Boek nu snel een leuk actief uitje bij JumpWear!

Diergaarde Blijdorp

In Diergaarde Blijdorp vindt u de mooiste, snelste, grappigste en liefste dieren. De dieren leven in hun natuurlijke omgeving. Het park heeft dit zo goed mogelijk nagemaakt van de plek waar ze werkelijk vandaan komen. Het unieke in dit park is dat u onder allerlei zeedieren door kunt lopen en dat er heel veel leuke activiteiten voor kinderen zijn.

De Afrikaanse speeltuin bestaat uit een kinderjungle met vier verdiepingen waar de kinderen lekker kunnen klimmen en rondslingeren.

Musea in Rotterdam

Rotterdam kent vele musea. Zo gaat u in het Oorlogs Verzets Museum in Rotterdam gaat u terug in de tijd. U kunt hier bijvoorbeeld brieven, kleding, voorwerpen en documenten die bewaard zijn uit de Tweede Wereldoorlog bezichtigen. Rotterdam is tijdens de oorlog zwaar gebombardeerd, dit wordt in beelden en voorwerpen tentoongesteld.

Euromast Rotterdam

De Euromast in Rotterdam is de hoogste uitkijktoren van Rotterdam. Het hele gebouw is 185 meter hoog maar vanaf het toegankelijke platform op 100 meter hoogte ziet u de mooiste gebouwen zoals Hotel New York, de Kuip en de Erasmusbrug. Heeft u geen hoogtevrees en houdt u van een uitdaging? Dan kunt u vanaf de Euromast bijvoorbeeld tokkelen of abseilen.

Cultuur in Rotterdam

Ook cultuurliefhebbers halen hun hart op in Rotterdam. Zo hoeft u zich in de Kunsthal in Rotterdam nooit te vervelen. De hal is altijd gevuld met prachtige exposities, hedendaagse kunst, oude meesters, vergeten culturen of fascinerende foto’s. De Kunsthal biedt u ook leuke activiteiten zoals workshops. Wilt u nagenieten van de prachtige exposities onder het genot van een kopje koffie, lunch of een High Tea? Kom dan naar het kunsthalcafé.

Of gaat u liever naar het theater? Theaters groot en klein zijn er zeer zeker te vinden in Rotterdam! Houdt u van een avondje cabaret of wilt u liever naar een musical. Bekijk de theaters in Rotterdam!

Er is nog veel meer te beleven in Rotterdam!