Zomerbroezz'n door Drenthe

Ga in de zomermaanden Zomerbroezz’n door Drenthe!

Qbuzz heeft een leuke actie in de zomermaanden! Zomerbroezz’n in de vakantiemaanden juni, juli en augustus. Tijdens Zomerbroezz’n kun je met Qbuzz er zeer voordelig op uit met het hele gezin! Ga er met z’n tweeën 1 dag onbeperkt Zomerbroezz’n door Drenthe en Groningen!

Lees alle tips om te gaan doen in Drenthe

Zomerbroezz’n door Drenthe

Tijdens Zomerbroezz’n kun je met twee personen reizen voor de prijs van één Dal-Dagkaart! En per volwassene mogen er drie kinderen van 4 tot en met 11 jaar gratis mee! Hoe leuk is dat! Daarbij reizen kinderen tot en met 3 jaar altijd gratis.

Uitjes in Drenthe

Waar wil jij naar toe in Drenthe? Tijdens de zomermaanden is er van alles te doen in Drenthe. Je kunt naar een museum in Drenthe of naar één van de vele evenementen en uitjes in Drenthe! Ga bijvoorbeeld een dag uit naar:

Bekijk de leukste uitjes in Drenthe.

Sluit je dagje uit af met een hapje eten! In Drenthe zijn er tal van restaurants om lekker te gaan eten!

Voordelig met de bus door Drenthe reizen

Deze jaarlijkse actie van Qbuzz is in de zomermaanden een groot succes! Jaarlijks nemen meer dan 100.000 reizigers gretig gebruik van de actie Zomerbroezz’n. Uiteraard is dit ook leuk om met je vrienden of vriendinnen te gaan doen.

De hele actie van Zomerbroezz’n is in juni, juli en augustus geldig in zowel het stads- als streekvervoer, waaronder de Qlinks en Q-liners en ook tussen de lijnen 304 en 314 van Groningen en Drachten. De Dal-Dagkaart koop je heel makkelijk in de bus bij de chauffeur!

Lees meer informatie over de actie Zomerbroezz’n.

Lees onze Blogs over een dagje winkelen in Drenthe en kijk bij de TOPtips en krijg inspiratie voor een leuk dagje uit in de provincie Drenthe!

Leuk weetje; Zomerbroezz’n is ook geldig in de provincie Groningen!