Museum De Buitenplaats

Hoofdweg 76
9761 EK Eelde

Museum De Buitenplaats in Eelde biedt u de mooiste kunst uit de tijd na 1945. U vindt de kunst binnen in het museumpaviljoen en buiten in de museumtuin. U zult zich binnen en buiten zeker niet vervelen want in de tuin vindt u onder andere prachtige beelden, een appelhof, een slangenmuur met rozen en druiven en spectaculaire bloemenborders. In het museum zijn afwisselende tentoonstellingen en optredens te zien.

De unieke locatie maakt het dan ook een prachtige plek om te trouwen, een vergadering bij te wonen of een feestje te geven.

Kom naar het museum voor een heerlijke middag vol kunst, een prachtige bloemen- en beeldentuin en een kopje koffie met gebak.

Adres Museum de Buitenplaats

Hoofdweg 76
9761 EK Eelde

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.