ZOO Bizar - Mini ZOO

ZOO Bizar – Mini ZOO

Van Helomaweg 14
7971PX Havelte

Telefoon: 0521-342155

Zoo Bizar – Mini ZOO is de kleinste Zoo van Nederland en is gevestigd in het hoge Noorden in Orvelt.  Zoo Bizar is misschien wel de kleinste van heel Europa! Zoo Bizar heeft hele bijzondere dieren!

ZOO Bizar – Mini ZOO

Zoo Bizar is een mini-zoo, creatief opgezet op de deel van een oude Saksische boerderij in museumdorp Orvelte. In ZOO Bizar kunt u op originele wijze de verschillende kleine (exotische) diersoorten te bewonderen.

Door de kleine opzet is het altijd mogelijk oog in oog te staan met de dieren die er leven. Veel dieren zijn gehuisvest in open verblijven. Er is altijd iemand aanwezig die heel veel kan vertellen en demonstreren over de bijzondere dieren en hun bizarre leefgewoontes

In ZOO Bizar ziet u vele verschillende dieren van veelpoten, schubbedieren, zoogdieren, gevogelte tot knaagdieren. Wat dacht je van een prachtige Vogelspin, ze heet Brechje! Brechje is een Ze is een heel gevoelig typje.. Maar als je lief voor haar bent mag je haar even op je hand. Als je durft!

Bewonder de meest prachtige diersoorten in ZOO Bizar!

Adres ZOO Bizar – Mini ZOO

Van Helomaweg 14
7971PX Havelte
Telefoon: 0521-342155

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland