Attractiepark Drouwenerzand

Gasselterstraat 7
9533 PC Drouwen

Telefoon: 0599- 56 43 60

Ga er op uit met uw kids! Ga een naar Drouwen naar attractiepark Drouwenerzand. Het park ligt in de Drentse gemeente Borger-Odoorn met dezelfde naam als natuurgebied Drouwenerzand.

Drouwenerzand Attractiepark

Als je aan Drenthe denkt, denk je aan hunebedden, bos, heide, fiets- en wandelpaden. Maar zoals je ziet heeft Drenthe nog veel meer: waaronder Drouwenerzand Attractiepark én Vakantiepark. Geniet op de prachtige Hondsrug van de vele mogelijkheden die Drouwenerzand en Drenthe te bieden heeft.

Als je een dag naar Drouwenerzand Attractiepark gaat hoef je geen tassen ‘vol’ eten mee te nemen, de entree is namelijk ALTIJD inclusief vers fruit, diverse belegde broodjes (nieuw!), frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade èn softijs! Handig toch? Dat je niet steeds je portemonnee hoeft te pakken.

Drouwenerzand heeft ook een Bungalowpark, Hotel en Camping. Een paar dagen langer blijven is zo geboekt, voordelig veel plezier!

Adres Drouwenerzand

Gasselterstraat 7
9533 PC Drouwen
Telefoon: 0599- 56 43 60

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland