Fietsen in Nederland

Wat zijn nou de allermooiste fietroutes in Nederland?

Fietsen in Nederland

Het is sportief, actief, ontspannend, relaxed en misschien wel het gezelligste wat je kunt gaan doen (als het mooi weer is), Fietsen in Nederland!

Naast dat u heerlijk kunt wandelen in Nederland kunt u in Nederland er ook lekker op uit op de fiets! Er zijn in Nederland veel mooie fietsroutes. Veel? Lees ontelbare fietsroutes! Ontdek in heel Nederland de mooie fietsroutes.

Wat zijn nou de allermooiste fietsroutes in Nederland? U vindt in Nederland heel veel soorten fietsroutes. Wij hebben een paar leuke websites met fietstips voor u op een rij gezet.

Nederland Fietsland

Startpunt van elke fietstocht is de website van Nederland Fietsland. Nederland Fietsland is een initiatief van Stichting Landelijk Fietsplatform. Op de website plant u gemakkelijk uw route. Online kunt u meer dan 30.000 km aan fietsroutes vinden en Fietsland heeft een eigen LF-app.
U vindt niet alleen fietsroutes ook als u  meer wilt weten over fietsgerelateerde onderwerpen helpen ze u op Nederland Fietsland op weg. U vindt er informatie over de verschillende fietsrouteplanners tot een complete gratis GPS-cursus.

De mooiste routes van Nederland vindt u op Nederland Fietsland!

Fietsen volgens Natuur & Milieu

Nederland is echt een fietsland! En Nederlanders houden van fietsen. Nederland telt meer dan 22,5 miljoen fietsen en samen fietsen we meer dan 15 miljard kilometer per jaar! Als het zonnetje schijnt is er niks lekkerder dan een stukje fietsen. Maar ook een kraakheldere winterdag biedt prachtige uitzichten. op Natuur & Milieu staan er 10 prachtige fietsroutes voor alle seizoenen online!

Lees alle 10 fietsroutes volgens Natuur & Milieu

Mooiste Natuurfietsroutes

Op Fietsen.123 vindt u een top 10 mooiste natuurfietsroutes van Nederland. Bent u een natuurliefhebber, Fietsen.123 heeft veel mooie plekjes in Nederland voor u gevonden, die vooral met de fiets goed te bereiken zijn maar soms moeilijk te vinden zijn ! Stap op uw fiets en geniet met volle teugen van het mooiste dat Nederland te bieden heeft!

Lees hier de top 10 natuurfietsroutes van Fietsen.123

Fietsen volgens de ANWB

Ook de ANWB heeft voor u mooie fiets routes in Nederland geselecteerd. Met de vele natuurgebieden is er voor ieder wat wils aldus de ANWB!  Of u nu wilt fietsen tussen de zandduinen, op de hei, door het bos, Nederland biedt het allemaal. En een pluspunt: Nederland is niet zo groot, dus u bent er zo.

U vindt de fietsroutes van de ANWB hier

U leest het, fietsen kan in heel Nederland! Uiteraard zijn er nog veel meer uitjes te bedenken dan wandelen.