Wat te doen in maart

De maand maart komt er weer aan! Maar wat is er eigenlijk allemaal te beleven in deze maand? Dat leest u hier!

Maart is weer begonnen. De vogeltjes fluiten, de bloemen komen weer tevoorschijn er is weer van alles te beleven.

 

Feestdagen

Maart begint gelijk goed met Carnaval! In het zuiden van het land gaat het dak eraf tijdens het feest. Daarnaast is het in maart ook nog eens Voorjaar vakantie. Bent u benieuwd wat u allemaal kan beleven in De voorjaar vakantie? Klik dan hier.

Ook zijn er speciale dagen in maart. 1 maart is het complimenten dag, 9 maart is het internationaal Barbie dag en 15 maart is weer NL doet.
Op onze Facebook pagina vind u alle nieuwtjes iedere dag weer!

Evenementen

Voor de motor liefhebbers is er eind van de maand in het Thialf te Heerenveen de WK IJsspeedway. Bij dit evenement gaan er rijders met motoren oer het ijs rijden. aan de banden van de motoren zitten dikke spikes waardoor ze beter grip krijgen op het ijs. De sport is niet heel erg bekend in Nederland maar toch zitten er Nederlandse rijders bij. 

Ook in maart is het Nationale Theater dag! Vind de leukste Theater uitjes op Theaters in Nederland.

Uitjes

Een leuk uitje is het Het IJsbeelden Festival is met meer dan 1.200m² kunstwerken van internationale ijskunstenaars het grootste winterevenement van Nederland. Lichteffecten, geluid en projectie maken het thema nog magischer. Voor kinderen is er in de vakantieperiode een WinterWonderland met kermisattracties, springkussens, LEGO en ijsworkshops.

Je vind het IJsbeelden festival in de IJsselhallen te Zwolle.

Of wat dacht u van Het Internationaal Filmfestival Assen. Dit is een jaarlijks filmfestival met een programma boordevol nationale en internationale filmhits, arthouseparels en voorpremières; films waarin vrouwen voor en achter de camera centraal staan.
Het internationaal filmfestival Assen is in De Nieuwe Kolk te Assen.

Wat gaat u doen?

Wij vinden het leuk als u ons op de hoogte houdt van alle leuke activiteiten die u onderneemt in Nederland! Maakt u leuke foto’s of heeft u een leuk verhaal? Laat het ons weten wat u doet door ons te taggen in uw Facebook bericht.

Ook kunt u ons uw verhaal toesturen dan plaatsen wij deze op onze website als BLOG bericht!

Evenement of uitje toevoegen?

Wilt u informatie over het plaatsen van uw uitje, evenement of heeft u een klacht?

Neem contact op
T: 0594-555013
E: info@wattedoenvandaag.nl