Wat te doen in maart

De maand maart komt er weer aan! Maar wat is er eigenlijk allemaal te beleven in deze maand? Dat leest u hier!

Maart is weer begonnen. De vogeltjes fluiten, de bloemen komen weer tevoorschijn er is weer van alles te beleven.

 

Feestdagen

Maart begint gelijk goed met Carnaval! In het zuiden van het land gaat het dak eraf tijdens het feest. Carnaval is van 1 t/m 5 maart.
Daarnaast is het ook nog eens Voorjaar vakantie. Bent u benieuwt wat u allemaal kan beleven in De voorjaar vakantie? Klik dan hier.

Ook zijn er speciale dagen in maart. 1 maart is het complimenten dag, 9 maart is het internationaal Barbie dag en 15 maart is weer NL doet.
Op onze Facebook pagina vind u alle nieuwtjes iedere dag weer!

 

Evenementen

Voor de motor liefhebbers is er eind deze maand in het Thialf te Heerenveen de WK IJsspeedway.
Bij dit evenement gaan er rijders met motoren oer het ijs rijden. aan de banden van de motoren zitten dikke spikes waardoor ze beter grip krijgen op het ijs. De sport is niet heel erg bekend in Nederland maar toch zitten er Nederlandse rijders bij.
Op 29 maart is de Roelofthijs bokaal race met daarbij 4 Nederlandse rijders. de 30 en 31 maart is finale van het WK Ijsspeedway.

27 maart is het Nationale Theater dag! Vind de leukste Theater uitjes op Theaters in Nederland.

9, 16, 23 en 30 maart kut u meedoen met een workshop waar je je foto’s omtovert tot een waar meesterwerk. Samen met een kunstenaar ga je stap voor stap door het creatieve proces van fotobewerking met apps.
In deze basiscursus zijn beelden van smartphone-artiesten leidraad. Met enige oefening in de les en thuis ontdek je wat je zelf kan. je kan de workshop volgen in Amsterdam. Meer info vind u hier.

 

Uitjes

Het IJsbeelden Festival is met meer dan 1.200m² kunstwerken van internationale ijskunstenaars het grootste winterevenement van Nederland. Lichteffecten, geluid en projectie maken het thema nog magischer. Voor kinderen is er in de vakantieperiode een WinterWonderland met kermisattracties, springkussens, LEGO en ijsworkshops. Je vind het IJsbeelden festival in de IJsselhallen te Zwolle tot 4 maart.

Het Internationaal Filmfestival Assen|vrouw&film is een jaarlijks filmfestival met een programma boordevol nationale en internationale filmhits, arthouseparels en voorpremières; films waarin vrouwen voor en achter de camera centraal staan.
Je vind Het internationaal filmfestival Assen in De Nieuwe Kolk te Assen van 8 tot 10 maart.

Verzamelobjecten, snuisterijen en andere hebbedingetjes; je vindt het op de Twentse Vlooienmarkt met zo’n 500 kramen. Van oude singels, boeken, kleding tot brocante spullen.
De Twentse Vlooienmarkten vinden plaats in Expo Twente Hal te Enschede op 9 maart, 10 maart, 13 april en 14 april

Het Tattoo Event met meer dan 150 tattoo artiesten uit binnen- en buitenland, merchandise en muziek! Voor iedereen die altijd al eens kennis zou willen maken met tatoeages, maar vooral ook voor iedereen die hier al bekend mee is. 
Het Tattoo Event vind plaats van 9tot 110 maart in Rotterdam.

 

Wat gaat u doen?

Laat het ons weten wat jij doet deze maand door ons te taggen in uw Facebook bericht.

 

Evenement of uitje toevoegen?

Wilt u informatie over het plaatsen van uw uitje, evenement of heeft u een klacht?

Neem contact op
T: 0594-555013
E: info@caja-media.nl