In- en outdoor activiteiten Gelderland

In de provincie Gelderland zijn tal van leuke in- en outdoor activiteiten en evenementen.

In de provincie Gelderland zijn tal van leuke in- en outdoor activiteiten en evenementen. Voor jong en oud en voor de sportieveling of de natuurliefhebber.

Outdoor activiteiten Gelderland

In de buurt van Arnhem en Nijmegen vind je verschillende organisaties, waaronder de Westerboerderij in Didam. Een plek waar je terecht kunt met je familie of een groep. Je kunt er quad rijden, een zeskamp volgen of meerijden met een huifkartocht.

De Westernboederij is geschikt voor familie- en kinderfeestjes, vrijgezellendagen of bedrijfsuitjes. Tijdens en/of na afloop van een gezellige (familie)dag kun je genieten van een heerlijke lunch, barbecue of grillbuffet.

Ook op de Veluwe zijn tal van avontuurlijke uitjes te beleven. Wat dacht je van een activiteitenpakket van Adventure Veluwe in de regio Harderwijk – Apeldoorn. Ga op safari met een Landrover, blijf uit handen van het opsporingsteam tijdens The Hunt Adventure of kies voor een onvergetelijke Helikopterdropping.

Outdoorcentrum Nunspeet

Ook bij Outdoorcentrum Nunspeet kun je met je familie, je collega’s of je vrienden genieten van de leukste uitjes.

Ga nostalgisch op pad in een lelijke eend en rij met behulp van een Road Book een prachtige route over de Veluwe. Of pak de sportieve mountainbike en fiets een bijzondere route met de GPS.

Of boek een unieke Escape Tour bij de Veluwe Specialist (in Amersfoort, Harderwijk, Zwolle, Arnhem, Apeldoorn en Kampen) en vind binnen 2 uur de geheime uitgang van de stad. Ontcijfer raadsels, ga op zoek naar aanwijzingen en ontdek de stad op een nieuwe manier.

Bekijk alle uitjes van Outdoorcentrum Nunspeet

Hou je van klimmen en klauteren? Dan mag een bezoek aan het Klimbos Garderen niet ontbreken. Het klimbos is geschikt voor alle leeftijden en beschikt over verschillende parcours. Het Klimbos Garderen is het hoogste klimbos van Nederland.

Voor meer outdoor activiteiten op de Veluwe kijk je op:

Veluwe Events
Otterlo Events
– Vadesto Outdoor Adventure
– Veluwegroepsuitjes.nl
– Campvelt Outdoor Lasergame

Indoor activiteiten Gelderland

De provincie Gelderland kenmerkt zich door zijn prachtige natuur, maar ook binnenshuis is er veel te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een historische Escape Room in Slot Loevestein. Probeer, net als Hugo de Groot, te ontsnappen uit het kasteel. Gaat het jou lukken?

Lees meer over Slot Loevestein

Moeke Mooren biedt tal van leuke binnen activiteiten. Daag je familie, vrienden of collega’s uit in een bowlingtoernooi, speel Oud-Hollandsche spelen in reuze formaat, ontdek het Land van Maas en Waal in de musea van Gelderland of kies voor één van de vier spannende Escape Rooms.

Bij Laserquest in Nijmegen kun je niet alleen lasergamen met je vrienden, je kunt er ook golfen in het donker, een GPS Quest spelen en razendsnel LaserSquashen met speciale squashsticks.

Met de allerkleinsten kun je onder andere terecht in de overdekte speelparadijzen Monkey Town in Wijchen, Ballorig in Arnhem en Avontura in Nijmegen. Wat je kunt doen qua in- en outdoor activiteiten in de provincie Gelderland is eigenlijk teveel om op te noemen. Neem snel eens in een kijkje in deze provincie, van binnen en van buiten.