In Gelderland

Op Wat te doen vandaag lees je de leukste tips.

In Gelderland is er altijd wat te beleven!

De grootste provincie van Nederland is Gelderland. Met zijn grote parken, zoals Het Nationaal Park De Hoge Veluwe, de achterhoek en grote steden zoals Arnhem en Nijmegen heeft Gelderland genoeg mogelijkheden om je bezig te houden.

Geniet van de on-Nederlandse natuurverschijnselen, verken de Gelderse flora en fauna en breng een bezoekje aan een dierenpark of museum. In Gelderland voelt het, door het glooiende landschap en de heuvelachtige wegen alsof je je even in het buitenland bevindt.

Bekijk onze tips voor een leuke dag, weekend of vakantie in Gelderland.

Het Kröller-Müller Museum, Paleis Het Loo of het Nederlands Openlucht Museum vertellen je alles over de geschiedenis van de provincie en is echt een leerzaam uitje voor jong en oud!

In de provincie zijn meerdere dierenparken. Burgers’Zoo, De Apenheul of het Dolfinarium zijn uitjes voor het hele gezin! In de grote steden kun je ook het uitgaansleven proeven en feesten tot in de kleine uurtjes!

Het Gelredome is de thuisbasis van de voetbalclub Vitesse. Maar in het Gelredome zijn ook geregeld feestjes en concerten. Bekenden artiesten zoals Snollebollekes en het Mega Piraten Festijn treden er geregeld op!

 

Geniet van prachtig Gelderland!