Vuurwerkshows in Nederland

Voor een goede vuurwerkshow is er in Nederland keuze genoeg!

Als je er zelf niet zo van houdt, maar er wel graag naar kijkt, ga dan zeker naar één van de vuurwerkshows in Nederland!

Vuurwerkshows in Nederland

Oud en nieuw is in Nederland een groots feest! Op de allerlaatste dag zijn er diverse vuurwerkshows in Nederland. We sluiten het jaar af en kijken reikhalzend uit naar het volgende jaar. We gaan er graag op uit tijdens oud en nieuw! In heel Nederland zijn er tal van feesten. In de grote steden zoals in Amsterdam en Rotterdam en Groningen zijn er georganiseerde feesten tijdens oud en nieuw.

Lees hier leuke tips om er op uit te gaan tijdens Oud en Nieuw

 

Vier jij het liefst oud en nieuw in je eigen woonplaats? Of ga je er graag op uit? Tijdens oud en nieuw kun je vuurwerkshow eigenlijk niet overslaan. Proost met je geliefde, vrienden en familie op het nieuwe jaar!

Vuurwerk in Rotterdam

Ze noemen het de grootste vuurwerkshow van Nederland! Als er een vuurwerkshow is waar je geweest moet zijn, dan is het die in Rotterdam van het Nationale Vuurwerk Rotterdam!

Ieder jaar wordt het grootser… de Vuurwerkshow in Rotterdam!

De Erasmusbrug staat tijdens de vuurwerkshow in de hoofdrol. Ieder jaar wordt deze meest indrukwekkende en spectaculaire vuurwerkshow van Nederland groots gevierd in Rotterdam. Naast de bijzondere skyline is dit grote spektakel vanaf de Erasmusbrug een lust voor het oog. Om precies 00:00 uur barst het mooiste vuurwerk los op de Erasmusbrug.

Vier oud en nieuw in Rotterdam! Combineer het met een nacht of weekend weg en geniet van alles wat Rotterdam te bieden heeft!

Lees alles over de Vuurwerkshow in Rotterdam

Vuurwerkshow Apeldoorn

Apeldoorn telt af! In het centrum van Apeldoorn bij Marktplein hangt een enorme aftelklok die op Oudejaarsavond om klokslag middernacht met duizenden bezoeker het nieuwe jaar inluidt! De vuurwerkshow in Apeldoorn is indrukwekkend! Met een DJ op het podium, kun je voor en na de vuurwerkshow nog lang feesten met al je vrienden!

Lees alles over de Vuurwerkshow in Apeldoorn

Vuurwerk vrije zones

Er gebeuren helaas ook jaarlijks veel ongelukken tijdens vuurwerk. Niet iedereen gaat er goed me om maar ook huisdieren en dieren in de natuur zijn bang voor vuurwerk. In Nederland zijn er ook veel vuurwerk vrije zones. Je kunt met je huisdieren naar een park gaan diep in de natuur om daar rustig oud en nieuw te vieren. Houd tijdens het wandelen uw dieren aan gelijnd want tijdens onverwachts geknal kunnen ze zomaar alle kanten op rennen.

Vuurwerk op TV

Natuurlijk is het spectaculair om bij een vuurwerkshow te zijn, maar kun je dit jaar niet gaan? Er zijn diverse vuurwerkshow ook op tv te zien. Het vuurwerkspektakel op de Erasmusbrug in Rotterdam en in Den-Haag zijn ook live te zien op TV.

Team WTD wenst iedereen een veilige jaarwisseling!