Wat te doen in Apeldoorn

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes maar ook de leukste evenementen!

Wat te doen in Apeldoorn. Apeldoorn is een stad in de provincie Gelderland. Er wonen zo’n 140.000 inwoners en de stad staat bekend om het groene karakter en de stadsparken. Vraagt u zich af wat te doen in Apeldoorn? Nou, daar zijn mogelijkheden genoeg voor! Van interessante musea tot leuke speeltuinen, er is voor ieder wat wils!

Weekendje weg in Apeldoorn

Apeldoorn is een grote stad en er is dan ook van alles te doen. Wilt u graag wat meer tijd dan één dag om de stad te ontdekken? Dan boekt u toch een gezellig weekendje weg naar Apeldoorn? Een aanrader in Apeldoorn is het Bastion Hotel Apeldoorn-Het Loo. In dit hotel komt u geheel tot rust en u kijkt ook nog eens uit over de prachtige tuinen van Paleis het Loo. In dit hotel in Apeldoorn komt u niets te kort!

Gezellig naar de Apenheul

Één van de trekpleisters van de stad Apeldoorn is natuurlijk de Apenheul. Dit ontzettend leuke dierenpark is een gezellig dagje uit voor de hele familie. Speels, grappig en herkenbaar, dat zijn de aapjes in de Apenheul. U vindt hier talloze verschillende soorten apen, van Blauwoogmaki’s tot Bonobo’s en van Gorilla’s tot Witwanggibbons. De Apenheul is het leukste dagje uit tussen de apen!

Bezienswaardigheden in Apeldoorn

Als u aan Apeldoorn denkt, denkt u waarschijnlijk aan de Apenheul en Paleis Het Loo. Dit zijn dan ook de bekendste bezienswaardigheden in de stad Apeldoorn. Paleis Het Loo ligt aan de rand van de stad en deed vroeger lange tijd dienst als zomerresidentie van koningen en stadhouders. Vandaag de dag kunt u dit prachtige gebouw en de bijbehorende schitterende tuinen zelf bezoeken. Een echte aanrader!

Uitje met de kids in Apeldoorn

Gaat u met de kinderen naar Apeldoorn en zoekt u iets leuks voor hen? Verblijd ze dan met een bezoekje aan Kids Playground Apeldoorn. Er zijn hier trampolines, luchtkussens, hindernissen, ballenbakken en nog veel meer. De kids zullen zich wel vermaken! Er is een speciale veilige speelhoek voor kinderen tot vier jaar.

Visit Apeldoorn

In Apeldoorn is er echt altijd wat te doen, alle activiteiten op het gebied van cafés, muziek, kids, theater, expo’s en sport is er te vinden. Apeldoorn is een prachtige stad met een buitengewone combinatie van natuur, cultuur en stedelijke voorzieningen. Het beste van de Veluwe ervaart u in Apeldoorn!

Laat u zich tijdens een bezoek aan Apeldoorn verrassen door een bijzondere mix van cultuur, natuur en het stadse!

Visit de UITagenda van Apeldoorn