De leukste uitjes in Apeldoorn

Wat te doen in Apeldoorn? De stad bij uitstek voor watersport, maar er is zoveel meer te beleven in Apeldoorn.
 
De leukste evenementen in Apeldoorn

Wat te doen in Apeldoorn? De stad bij uitstek voor evenementen, maar er is zoveel meer te beleven in Apeldoorn.
 
Wat te doen in Apeldoorn

Wat te doen in Apeldoorn. Apeldoorn is een stad in de provincie Gelderland. Er wonen zo’n 140.000 inwoners en de stad staat bekend om het groene karakter en de stadsparken. Vraagt u zich af wat te doen in Apeldoorn?

Nou, daar zijn mogelijkheden genoeg voor! Van interessante musea tot leuke speeltuinen, er is voor ieder wat wils. Bekijk hieronder een aantal leuke tips voor een dagje weg in Apeldoorn.

Weekendje weg in Apeldoorn

Apeldoorn is een grote stad en er is dan ook van alles te doen. Wilt u graag wat meer tijd dan één dag om de stad te ontdekken? Dan boekt u toch een gezellig weekendje weg naar Apeldoorn? Enkele tips voor een weekendje weg in Apeldoorn:

  • Last minute genieten
  • Alle hotels voor €30
  • Online uw hotel reserveren voor de laagste prijs
  • Hotel acties, tot wel 70% korting
  • Boek de leukste stedenhotels

Een andere aanrader in Apeldoorn is het Bastion Hotel Apeldoorn-Het Loo. In dit hotel komt u geheel tot rust en u kijkt ook nog eens uit over de prachtige tuinen van Paleis het Loo. In dit hotel in Apeldoorn komt u niets te kort!

Gezellig naar de Apenheul

Één van de trekpleisters van de stad Apeldoorn is natuurlijk de Apenheul. Dit ontzettend leuke dierenpark is een gezellig dagje uit voor de hele familie. Speels, grappig en herkenbaar, dat zijn de aapjes in de Apenheul. U vindt hier talloze verschillende soorten apen, van Blauwoogmaki’s tot Bonobo’s en van Gorilla’s tot Witwanggibbons. De Apenheul is het leukste dagje uit tussen de apen!

Bezienswaardigheden in Apeldoorn

Paleis Het LooAls u aan Apeldoorn denkt, denkt u waarschijnlijk aan de Apenheul en Paleis Het Loo. Dit zijn dan ook de bekendste bezienswaardigheden in de stad Apeldoorn. Paleis Het Loo ligt aan de rand van de stad en deed vroeger lange tijd dienst als zomerresidentie van koningen en stadhouders. Vandaag de dag kunt u dit prachtige gebouw en de bijbehorende schitterende tuinen zelf bezoeken. Een echte aanrader!

Uitje met de kids in Apeldoorn

Gaat u met de kinderen naar Apeldoorn en zoekt u iets leuks voor hen? Verblijd ze dan met een bezoekje aan Kids Playground Apeldoorn. Er zijn hier trampolines, luchtkussens, hindernissen, ballenbakken en nog veel meer. De kids zullen zich wel vermaken! Er is een speciale veilige speelhoek voor kinderen tot vier jaar.

Nog meer leuke ideeën en tips