Wat te doen met Oud en Nieuw

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste tips voor Oud en Nieuw!

Oud en nieuw betekent dat we weer een nieuwe jaar in gaan. Dus nieuwe rondes en nieuwe kansen ! Het oude jaar vergeten en focussen op het nieuwe jaar ! Hieronder hebben wij een paar uitjes voor je uitgelicht en geven u graag Tips voor Oud en Nieuw.

Tips voor Oud en Nieuw

Wat is oud en nieuw zonder een feestje ? Iedereen weet dat met oud en nieuw een New Years Eve Party wordt georganiseerd. Organiseer zelf heel leuk een New Years Eve Party of ga gezellig met een groep vrienden naar een discotheek ! Zo organiseert grote discotheken zoals Club Kokomo, ENZO en Siplon in Groningen jaarlijks feesten. Of kom je uit het Noorden en wil je graag naar een groter feest ? Ga dan gezellig naar Haarlem waar de Lichtfabriek I Need Rhythem gaat plaatsvinden !

I Need Rhythm heeft een line-up dat bestaat uit: Marco Bailey || Temper album tour, Reinier Zonneveld live, EgbertLIVE, Man With No Shadow, Charley Prince, Medhat, Lolla Tek, Seek One, Tino en Fortyseven.

Nieuwjaarsduik

De Nieuwjaarsduik vindt elk jaar traditioneel op 1 januari plaats op het strand van Scheveningen nabij de Pier. De duik wordt al sinds 1960 gehouden aan het strand van Scheveningen. Wie de sprong in de koude Noordzee waagt, staat er in ieder geval niet alleen voor ! De laatste jaren zijn er tussen de 7.000 en 10.000 deelnemers.

Het leukste aan oud en nieuw is dat je op verschillende plekken in Nederland mooi vuurwerk kunt zien maar, je kan natuurlijk ook altijd thuis zelf vuurwerk afsteken maar je moet wel altijd voorzichtig zijn !

Bekijk snel waar jij een duik kunt nemen voor het nieuwe jaar!

HET NATIONALE VUURWERK 2018!

Het is het indrukwekkendste en vooral een spectaculaire vuurwerkshow en misschien (Ja dat denken wij wel) is het wel de mooiste van Nederland! Het Nationaal vuurwerk in Rotterdam op de Erasmusbrug. Als er een vuurwerkshow is waar je geweest moet zijn, dan is dat wel Het Nationale Vuurwerk in Rotterdam! Op 31 december 2018 kun je naar dit spektakel kijken!

Overnachten

Vier de jaarwisseling eens in een hotel. Boek een mooie kamer in een stad waar je nog nooit bent geweest en vier met een feestelijk Oud & Nieuw arrangement het nieuwe jaar! Nieuwjaar is gewoon één van de mooiste tijden van het jaar. Wilt u een intieme avond met z’n tweeën of juist met familie en vrienden in een hotel zijn er tal van mogelijkheden. Geniet van het samenzijn en blik terug naar het afgelopen jaar. Er staat een welkomstdrankje voor u klaar!

Kerstvakantie

Het is natuurlijk ook nog kerstvakantie tijdens de jaarwisseling. De kerstboom kan eruit en we gaan met frisse moed het nieuwe jaar in. Er zijn in Nederland allerlei leuke (winterse) activiteiten. Ga er nog lekker op uit voordat de dagelijkse sleur weer begint!

Er is genoeg te doen tijdens de jaarwisseling! HAPPY NEW YEAR!

 

Evenement of uitje toevoegen?

Wilt u informatie over het plaatsen van uw uitje, evenement of heeft u een klacht?

Neem contact op
T: 0594-555013
E: info@wattedoenvandaag.nl