Outdoor activiteiten Drenthe

De leukste outdoor activiteiten in Drenthe lees je hier!

Ben je sportief of zoek je naar een actief uitje met vrienden. Ga in Drenthe naar één van de vele outdoor evenementen en activiteiten. De leukste Outdoor activiteiten Drenthe lees je hier.

Outdoor activiteiten Drenthe

Ben je sportief of wil je een echte Teambuilding doen met collega’s? Er zijn tal van outdoor activiteiten in Drenthe. Ben je een fanatieke wandelaar? Dan kun je in het Drentse Landschap de mooiste wandelroutes vinden. Ook al fietsend heeft Drenthe de mooiste fietsroutes door de dorpen en natuur van Drenthe.

Sportieve uitjes met kinderen in Drenthe

Met kinderen een sportieve middag beleven? Dat kan in Drenthe zeker wel! Je kunt gaan Paardrijden in de natuur van Drenthe. Spring op je mountainbike en ga crossen door de bossen! Gegarandeerd modderspetters op je gezicht en adrenaline in je lijf lekker je hoofd leeg maken tijdens een mooie mountainbiketocht, ook met kinderen erg leuk en actief!

Klimparken in Drenthe

Een super leuk uitje om met de kinderen te gaan doen is naar een Klimpark gaan. In plaats van de natuur vanaf de grond te bewandelen doe je nu klimtuigje aan en klim je omhoog de boom in. Beleef het avontuur op hoogte en vlieg als een echte Tarzan aan een katrol naar beneden!  Ga via touwen en houten slingerpaden tussen de toppen van de bomen door. Maak het mee in één van de klimparken in Drenthe. Hoog in de bomen is een nieuwe wereld te ontdekken! Ga bijvoorbeeld naar;

Daarnaast zijn er in Drenthe veel speelvelden in de natuur en belevingspaden waar je met de kinderen naar toe kunt gaan, ze zijn leerzaam en educatief! Kinderen kunnen zich lekker uitleven en je leert er zelf vast ook nog wat nieuws

Outdoor Drenthe

Voor de leukste outdoor activiteiten voor een Bedrijfsuitje, Kinderfeestje, Sportdag of Teamuitje dan moet je naar Outdoor Drenthe. Outdoor Drenthe heeft uitdagende activiteiten voor diverse doelgroepen. Aan de Baggelhuizerplas vlakbij Assen kun je in het bos, speelweides, strand en water actief zijn!

Lees meer over Outdoor Drenthe

De Jongens van Outdoor

Bij De Jongens van Outdoor zijn ze van mening dat er niets leukers bestaat dan lekker buiten bezig zijn terwijl je samen een sportieve activiteit onderneemt! De Jongens van Outdoor bied activiteiten voor zowel kleine als grote groepen kinderen en volwassenen in het Drentse Appelscha.

Lees er alles over!

Outdoor en Survival in het Hondsruggebied

Tussen Gasselternijveen en Borger waant iedereen zich even in een andere wereld. Heerlijk midden in de natuur bezig zijn dat kan bij HunzeOutdoor! HunzeOutdoor organiseert activiteiten die er op gericht zijn zowel actief, sportief bezig te zijn. Er zijn voor kleine en grote groepen leuke activiteiten van kinderfeestjes, schoolreisjes, personeelsuitstapjes, familiedagen, bedrijfstrainingen, etc.

Lees alles over HunzeOutdoor!

Je hoeft je niet te vervelen in Drenthe, er valt voor iedereen wat te beleven in Drenthe. Ga een dagje weg met de bus of trein en ontdek de leukste plekjes onderweg! Een dagje uit in Drenthe zal je zeker bevallen! Er zijn tal van van uitjes en evenementen in Drenthe te doen en te beleven. Ga naar een dagje uit in Drenthe ook zeker nog uit eten in Drenthe.

Bekijk hier ook nog meer leuke in en outdoor activiteiten in Drenthe.

Maak er een gezellige dag van in Drenthe!