de onlanden

De Onlanden

De Onlanden is een prachtig natuurgebied waar veel te beleven valt!

Madijk 1
9766 TZ Eelderwolde (DR)

Natuurmonumenten wil niet alleen goed zorgen voor de Nederlandse natuur, maar er ook de mensen erbij betrekken!  Natuurgebied De Onlanden bij de stad Groningen is er altijd wel iets te doen!

De Onlanden

Dichtbij de stad Groningen ligt een natuurgebied van circa 3.500 aaneengesloten voetbalvelden groot, met ruige hooilanden, moerasbos en volop ruimte voor overtollig water genaamd De Onlanden.

Er zijn tal van activiteiten te beleven in de Onlanden daarbij is de uitkijktoren op 26 meter hoogte een schitterende uitzicht over De Onlanden. Bezoek de uitkijktoren en kijk uit naar de skyline van Groningen, op de vele moerasvogels en de bijzondere grazers.

Het natuurgebied is ideaal voor zowel wandelaars, fietsers en hardlopers. Je kunt er bijvoorbeeld ook lekker trainen!  De Onlanden is een ontmoetingspunt voor jong en oud waar het hele jaar door evenementen en activiteiten plaats vinden. Ook kun je op De Onlanderij een lekker kop koffie of thee drinken met een heerlijk broodje, allemaal biologisch.


Ontdek de Onlanden! Lees deze blog over De Onlanden.

Contact gegevens De Onlanden

Via Natuurmonumenten

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.