Wat te doen als je je verveelt

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes tegen verveling, maar ook de leukste evenementen!

Het is altijd vervelend als u niet weet wat u wilt doen. Voor sommigen is het een zegen om even niks te doen te hebben en voor anderen is het een plaag. Daarnaast kunt u ook onze uitjes en activiteiten pagina bekijken om inspiratie op te doen voor een leuke dag weg! Leuke evenementen om wat te doen bij verveling.

Als u vandaag nog iets leuks wilt doen dan kunt u altijd bij ons terecht! Bij ons vindt u een overzicht van evenementen waar u de vandaag en de komende week naar toe kunt in Nederland.

Online spelletjes

Naast de leuke spellen die u standaard op uw windows pc kunt vinden zijn er ook veel leuke spellen sites online te vinden. Wanneer u bijvoorbeeld “games” of “spellen” in Google typt dan vindt u een groot overzicht aan websites waar u één online spel kan spelen. Tegenwoordig kunt u ook veel spellen online spelen tegen andere mensen die zich ook vervelen.

Pak je mobiel of laptop er snel bij en vind leuke spelletjes online!

Games en Gezelligheid

Zoek je de gezelligheid van een spelletje online, want je bent alleen? Geen probleem bij GamePoint zijn meer dan 500.000 spelers die wel zin hebben in een spelletje! GamePoint is een prachtig platform en heeft de leukste spelletjes te spelen. Natuurlijk is winnen leuk maar de gezelligheid van een spelletje Hartenjagen of Bingo en chatten met je medespelers is super gezellig!

Ervaar uren lang speel plezier bij GamePoint

Bordspellen

Naast online spellen kunt u ook een leuk bordspel met vrienden of familie spelen. Zo kunt u gezellig een potje Monopoly spelen. Dat heeft bijna iedereen wel in huis liggen. Het is dan ook niet voor niets het best verkochte bordspel ter wereld.

Hieronder vindt u nog een aantal populaire bordspellen ter inspiratie. Mocht u deze niet in huis hebben kunt u altijd langs uw lokale speelgoedwinkel of zoeken op Marktplaats om deze te kopen.

  • Risk
  • Scrabble
  • Levensweg
  • Kolonisten van Katan
  • Cluedo

Puzzels

Bent u meer een puzzelaar? Zoek dan eens op het woord Sodoku, dit is een verslavende puzzel waar u door middel van het invullen van cijfers een puzzel moet oplossen. Verder kunt u in Google ook veel leuke kruiswoordpuzzels, woordzoekers of raadsels vinden.

Als u een printer heeft kunt u ook zelf u puzzels uitprinten, wanneer u bijvoorbeeld zoekt op “puzzels printen” in Google vindt u een hele lijst aan verschillende soorten puzzels. Een leuk idee om wat te doen bij verveling!

Naar de film

Naast een leuk spelletje binnen kunt u natuurlijk ook een leuke film bekijken in een van de bioscopen in Nederland. Nederland heeft drie grote bioscoop ketens, namelijk de Pathé, JT Bioscopen en de Wolf Cinema Groep. Deze ketens hebben door heel Nederland bioscopen zitten. De bioscoop met het grootste scherm staat in de Pathé aan het Schouwburgplein in Rotterdam. Dit film scherm is 10 bij 23,5 meter in oppervlakte!

Er op uit

Naast de bovenstaande activiteiten die u binnen kunt doen zijn er ook nog super veel leuke uitjes buiten de deuren te vinden. Op Wat te doen Vandaag vindt u een groot overzicht aan uitjes en activiteiten die u door heel Nederland kunt doen.

Als u nu nog steeds niet weet wat u vandaag moet wilt gaan doen, lees dan onze #TOPtips of Blogs voor nog meer inspiratie!

 

In Nederland is er altijd wat te doen!