Uitjes in december

Zoekt u leuke uitjes in december?

In december is er van alles te doen in heel Nederland! soms heb je nou eenmaal wat inspiratie nodig. Wat voor uitje zoek je om te gaan doen in december?

 

Notitie! Onderstaande evenementen zijn jaarlijkse evenementen. Door de pandemie gaan ze wellicht dit jaar niet door.
Kijk goed bij de organisaties (linkjes toegevoegd) of het dit jaar in welke vorm dan ook, wel of niet door gaat.

 

Uitjes in december

Woon je in Drenthe en wil je er po uit in december maar dan eens niet in je provincie? Geen probleem! Er zijn in iedere provincie leuke uitjes te vinden!

Bekijk alle provincies

Wij hebben een aantal uitjes op een rij gezet door heel Nederland die echt heel leuk zijn om naar toe te gaan in december!

Tips in december

In heel december zijn er in de grotere steden veel ijsbanen in het centrum. Uren lang schaatsplezier gegarandeerd! Wat ook een leuk uitjes zijn;

SprookjesWonderland

Ieder jaar aan het einde van de maand in Enhuizen is er SprookjesWonderland. Laat je meeslepen in een feeëriek schouwspel vol met sfeerlichtjes en lantaarntjes. Het hele park wordt deze winter omgetoverd in een park vol met warme winterse sferen met vele originele decoraties. Zing samen met de bewoners van ‘Berenwinterland’ en laat je betoveren door de reuzen kerstboom met z’n vele lichtjes. De attracties zijn er natuurlijk ook nog steeds adembenemend in deze winterse wereld.

Lees meer informatie over SprookjesWonderland 
Wereldkerstcircus 

Geniet deze December van winnaars en bekroonde acts van de grootste circus festivals ter wereld. De beste van de allerbeste uit de internationaal circuswereld komen samen in het koninklijk theater Carré in Amsterdam.

Lees meer over het Wereldkerstcircus
Winter Slagharen

Kom erbij zitten bij één van de vele kampvuren in slagharen om je op te warmen in december. Geniet van de gezellige lampjes, kerstbomen en winterse sferen. Beleef de attracties in een winterse wereld. Ga ook lang het winter western village om te schaatsen of kijk mee naar de Polar Express in 4D.

Lees meer over het Winter Slagharen
Winterse GlowGolf

In Noord-Brabant moet je zeker eens naar GlowGolf gaan! Beleef minigolf alsof je op de Noordpool zit. Golf tussen de ijsberen, de orka’s, pinguïns en walvissen. Je speelt minigolf in een schitterend mooi decor en de minigolfbanen, balletjes en de dieren geven allemaal licht . beleef deze unieke ervaring zelf bij GlowGolf Rucphen in Noord-Brabant.

Lees meer over de Winterse Glowgolf

Er zijn nog zoveel meer uitgaanstips te bedenken om in december te gaan doen. Ga bijvoorbeeld in december naar Kaatsheuvel naar de Winter Efteling Of naar het Magisch IJsfestival in Rotterdam of Utrecht.

Maar misschien is dit wel het leukste uitje voor december ( althans dat vinden wij 🙂 )

Ga een dagje naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Het park is in gezellige sferen voor de feestdagen maar u kunt er ook genieten van een heerlijke kerstbrunch! Geniet samen met de dieren kerst ! Na de brunch ben je vrij om de dieren in  het park te bewonderen.

Geniet van een uitgebreid koud én warm buffet en geef je snel op vol = vol !