Uit met de kinderen in Zuid-Holland

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes!

Ben je op zoek naar een dagje om leuk met de kinderen uit te gaan? Een spannend en ook een leuk dagje uit met de kinderen beleef je in een attractiepark of een dierentuin.

Ook voor een dagje naar de speeltuin of lekker zwemmen in het zwembad moet je eens naar de provincie Zuid-Holland gaan. In Zuid-Holland zijn er tal van activiteiten voor de kinderen. Ook kun je er terecht voor een kinderfeestje om nooit te vergeten.

Speeltuinen in Zuid Holland

Wil je er even een dagje uit met de kinderen? In Leiderdorp kun je naar BubbelJungle Family Center of naar Avonturenboerderij Molenwaard. Speeltuin Westerpret  in Zoetermeer is ook een aanrader! Kinderen kunnen zich helemaal uitleven op speeltoestellen of in de ballenbak, terwijl jij heerlijk kunt genieten van een kopje koffie of thee.

Zoek en vind speeltuinen

Kinderfeestje

Hoera, er is iemand jarig! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Ook in Zuid-Holland kun je een spectaculair kinderfeestje geven. Je hoeft zelf niks te doen, want alles wordt voor u geregeld, klinkt dat niet als muziek in uw oren? Zuid-Holland heeft zoveel meer te bieden, zo kun je ook naar Archeon in Alphen aan den Rijn of Vogelpark Avifauna gaan.

Een kinderfeestje in Zuid-Holland is hét uitje met de kinderen!

Attractieparken en dierenparken in Zuid-Holland

Er op uit met de kinderen en je hebt geen idee wat je moet gaan doen? Ga dan eens naar het wereldberoemde Madurodam. Alle huizen, wegen, treinen, auto’s, bomen en mensen zijn hier in het klein nagemaakt. Zo klein dat u en uw kinderen zich als een reus voelen.

In heel Zuid-Holland zijn er vele Monkey Towns maar echte dieren vind je natuurlijk in Diergaarde Blijdorp of bij Aqua Zoo in Leerdam of Sealife in Scheveningen.

Bekijk nog meer ideeën te doen in Zuid-Holland!