Uit met de kinderen in Zuid-Holland

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes!

U bent op zoek naar een dagje om leuk met de kinderen uit te gaan? Een spannend en ook een leuk dagje uit met de kinderen beleeft u in een attractiepark of een dierentuin. Ook voor een dagje naar de speeltuin of lekker zwemmen in het zwembad moet u eens naar de provincie Zuid-Holland komen. Ook kunt u er terecht voor een kinderfeestje om nooit te vergeten. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal uitjes met kinderen die we u te bieden hebben.

Speeltuin Wiebel Biebel in Alphen aan den Rijn

U wilt er even een dagje uit met de kinderen? Bezoekt u dan eens de speeltuin Wiebel Biebel. De speeltuin bevint zich overdekt bij Alphen aan den Rijn. De kinderen kunnen zich helemaal uitleven op de speeltoestellen of in de ballenbak, terwijl u kunt genieten van uw kopje koffie. De kinderen zullen de dag van hun leven hebben in Wiebel Biebel. Dit is een van de speeltuinen van Zuid-Holland maar er is nog meer!

Kinderfeestje

Hoera, er is iemand jarig! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Ook in Zuid-Holland kunt u een spectaculair kinderfeestje geven. U hoeft zelf niks te doen, want alles wordt voor u geregeld, klinkt dat niet als muziek in uw oren? Zo kunt u naar Alpine Sports gaan waar uw kinderen kunnen spelen in de sneeuw of zelfs misschien leren om te skiën! Maar Zuid-Holland heeft u nog meer te bieden, zo kunt u ook naar Archeon in Alphen aan den Rijn. Een kinderfeestje in Zuid-Holland is hét uitje met de kinderen!

Attractieparken en dierenparken in Zuid-Holland

Er op uit met de kinderen en u heeft geen idee wat u moet doen? Ga dan eens naar het wereldberoemde Madurodam. Alle huizen, wegen, treinen, auto’s, bomen en mensen zijn hier in het klein nagemaakt. Zo klein dat u en uw kinderen zich als een reus voelen.

Bekijk nog meer ideeën te doen in Zuid-Holland!

 

Evenement of uitje toevoegen?

Wilt u informatie over het plaatsen van uw uitje, evenement of heeft u een klacht?

Neem contact op
T: 0594-555013
E: info@wattedoenvandaag.nl