Dagje uit Zuid-Holland

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes en de leukste evenementen!

Zuid-Holland is een provincie waar u van alles kunt doen. Dagje uit Zuid-Holland? U vindt er verschillende grote steden zoals Den Haag en Rotterdam waar altijd wel iets te doen is voor een gezellig dagje uit. Of u nu zin heeft in een actief dagje uit, een romantisch dagje uit of bijvoorbeeld een ontspannen dagje uit!

Weekendje weg in Zuid-Holland

Het beste kunt u Zuid-Holland natuurlijk niet in één dag bekijken, daarom kunt u er als de mogelijkheid er is direct een weekendje Zuid-Holland van maken. Er zijn verschillende leuke en romantische overnachtingsmogelijkheden. Boek bijvoorbeeld een romantisch hotel of ga naar een gezellig familiehotel. Als u hier overnacht weet u zeker dat u geniet van luxe en rust.

Heerlijk dagje ontspannen Zuid-Holland

Bent u wel toe aan een dagje ontspanning, ook dan zit u in Zuid-Holland goed. Boek bijvoorbeeld een heerlijke gezichtsbehandeling met onder andere reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen en een masker bij een kuuroord.

Dagje uit met de kinderen

Zuid-Holland biedt ook talloze mogelijkheden als u gezellig met de kinderen op pad wilt. Een leuke tip hiervoor is Familiepark Drievliet, een aanrader voor het hele gezin! Naast attracties zoals de wildwaterbaan, de achtbaan en de zweefmolen zijn er ook verschillende shows te bezoeken in dit speelpark.

Cultureel dagje uit Zuid-Holland

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een cultureel dagje weg in Zuid-Holland, bezoek bijvoorbeeld een van de mooie musea in deze provincie. Het bekendste museum hier is misschien wel het Boijmans van Beuningen, dit museum vindt u in Rotterdam.

Het is een museum voor beeldende kunst. In de vaste collectie vindt u verschillende meesterwerken van schilders als Rembrandt, Jheronimus Bosch en Jan van Scorel. Een aanrader voor het hele gezin!

Ga een dagje uit in Zuid-Holland!