miniatuurstad Madurodam Den Haag

Miniatuurstad Madurodam Den Haag

George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag

Telefoon: 070-4162400

Miniatuurstad Madurodam Den Haag is een Nederlandse miniatuurstad. Heel Nederland  gemaakt op schaal van 1 op 25. Het park bestaat sinds 1952. Miniatuurstad Madurodam Den Haag is een toeristische attractiepark en trekt jaarlijks ca. 700.000 bezoekers.

Miniatuurstad Madurodam Den Haag

In Madurodam is van alles te doen! Van de Hollandse roots van New York beleven tot ravotten in de speeltuinen en van een balletje trappen tot de geschiedenis van Nederland ontdekken. In Madurodam kun je met héél je familie veel zien, doen én beleven. Heb je je ooit zo groot gevoeld? Zelf het kleinste mensje is nog groot bij Miniatuurstad Madurodam in Den Haag. Ontdek de wereld van de de kleine huisjes, fietsjes, autootjes, mensjes en nog veel meer wat eindigt op ‘jes’, ’tje’ of ‘pjes‘.

Miniatuurstad Madurodam Den Haag heeft Nederland in het klein neergezet dus iedereen zich een keer een reus voelen, hoe groot of klein je ook bent. Madurodam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer én de auto

Madurodam is alle dagen van het jaar geopend!

Adres Miniatuurstad Madurodam Den Haag

George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Telefoon: 070-4162400

Bezoek de website

Foto: Madurodam

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs