SEA LIFE Scheveningen

SEA LIFE Scheveningen

Strandweg 13
2586 JK Den Haag

Telefoon: 070-3542100

Sea Life Scheveningen is een prachtig zeeaquarium in Scheveningen. Naast Sea Life Scheveningen zijn er in de hele wereld vestigingen waaronder in België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Ierland, Italië en Spanje. In Scheveningen aan het strand is dit prachtige zeeaquarium een mustsee!

SEA LIFE Scheveningen

SEA LIFE Scheveningen heeft meer dan 4000 dieren in 45 aquaria! Ontmoet in Sea Life Scheveningen otters, roggen, zeepaardjes en nog veel meer!

Neem in Sea Life plaats in een virtueel onderwater avontuur! stap in de duikkooi, zet een heuse ouderwetse duikhelm op ga op onderwateravontuur. zonder nat te worden neem je een duik met 360 graden zicht en mooie en ook spannende geluidseffecten. Onderweg kom je gevaarlijke haaien tegen maar ook kwallen, murenes en zie je de meest prachtige koralen. Er is ook een kinderversie waarbij de kinderen een schat vol munten zullen zien op de bodem van de zee.

3d zandbak

Speciaal voor kinderen die uiteraard ook graag even spelen tijdens een bezoek is er een interactieve, 3d zandbak met een educatief tintje waar de kinderen uren mee kunnen spelen. Een zandbak waar het zand tot leven komt en nieuwe rivieren en bergen ontstaan door de aanraking van kinderhandjes!

V.I.P. Tour achter de schermen voor scholen

Speciaal voor scholen heeft Sea Life  exclusieve tours. Kinderen mogen namelijk een kijkje nemen achter de schermen! Samen met een SEA LIFE medewerker gaan de kinderen op bezoek in de dierenopvang, laboratorium, keuken en pompinstallaties. Kinderen mogen bijvoorbeeld het water testen en krijgen ze een kijkje in de keuken van Sea Life! Een schoolreisje is niet alleen leuk maar ook heel educatief!

Sea Life Scheveningen is dagelijks geopend, neem een duik zonder nat te worden!

Adres SEA LIFE Scheveningen

Strandweg 13
2586 JK Den Haag
Telefoon: 070-3542100

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs