Dagje uit actie

Ga een actief een dagje uit!

Dagje uit actie. De leukste acties voor een dagje uit, daarvoor bent u hier op de juiste plek.

Dagje uit actie met kinderen

Als u op zoek bent naar een leuke actie voor een dagje weg met de kinderen dan heeft u keuze genoeg! Dierentuinen, pretparken, speeltuinen, kinderen vinden bijna alles leuk. Veel van deze mogelijkheden voor een dagje uit hebben geregeld leuke acties. Wat dacht u bijvoorbeeld van Aqua Zoo in Leeuwarden? Dit leuke dierenpark doet regelmatig mee met leuke acties.

Zo kon u bijvoorbeeld bij de supermarkt Albert Heijn en de Jumbo vaak sparen voor gratis entreekaartjes, ook via online veilingen kunt u vaak met grote korting entreekaartjes bemachtigen. Ook het Dolfinarium Harderwijk is een ware traktatie voor alle kleintjes! Ook lopen er regelmatig leuke online veilingen waarbij u mee kunt bieden op Dolfinarium-kaartjes.

Spectaculair dagje uit

Heeft u wel zin in een spectaculair dagje uit? Ook daarvoor zijn vaak leuke kortingen te krijgen en andere acties. Wat dacht u bijvoorbeeld van Walibi Holland in Flevoland? Dit is waarschijnlijk wel het meest spectaculaire dagje uit in Nederland! In dit pretpark vindt u de meeste achtbanen en rollercoasters, onder andere de Goliath, de Robin Hood en de Speed of Sound.

Daarnaast zijn er nog vele (soms misselijkmakende…) attracties waaronder The Tomahawk, Excalibur, de G-Force en de Space Shot. Ook voor de kleinere kinderen zijn er talloze mogelijkheden, er is bijvoorbeeld de Space Kidz, Mini Taxi’s en Fibi’s Bubble Swirl. Een aanrader is ook Merlin’s Magic Castle, hier bedriegen uw zintuigen u… Voor Walibi Holland zijn er regelmatig leuke mogelijkheden voor een dagje uit actie.

Een dagje ontspannen

Bijna iedereen kan een dagje volledig ontspannen wel gebruiken. U toch ook? Er zijn van Groningen tot Limburg talloze mogelijkheden om eens lekker te ontspannen en u te laten verwennen, bijvoorbeeld in de sauna of in een beautycenter. Kom bijvoorbeeld eens langs in Wellness Centre de Thermen in de plaats Rosmalen. Hier ondervindt u de echte Brabantse gezelligheid en gastvrijheid. U wordt hier vriendelijk en persoonlijk ontvangen, u zult zich er snel thuisvoelen.

Er zijn verschillende exclusieve beautybehandelingen en ontspannende lichaamsbehandelingen te volgen. U kunt hier regelmatig terecht met een leuke actie voor uw dagje uit, bijvoorbeeld korting op uw verjaardag of een speciale combinatiekorting met een hotelovernachting erbij.