Dagje uit actie

Als je op zoek bent naar een leuke actie voor een dagje weg met de kinderen dan is er keuze genoeg!

Als je op zoek bent naar een leuke actie voor een dagje weg met de kinderen dan is er keuze genoeg! Dierentuinen, pretparken, speeltuinen, kinderen vinden bijna alles leuk. Veel van deze mogelijkheden voor een dagje uit hebben geregeld leuke acties.

Dagje uit acties

Bij de supermarkten Albert Heijn en de Jumbo zij er altijd wel spaar acties voor de leukste uitje in Nederland. Je kunt sparen voor gratis entreekaartjes of kaartjes met hoge kortingen. Bij de Jumbo kun je via de Jumbo App makkelijk sparen.

Lees alles over een Dagje uit Jumbo

Online Veilingen

Ook via online veilingen kun je vaak met grote korting entreekaartjes bemachtigen. Vaak staan er pretparken bij zoals Het Dolfinarium Harderwijk. Het Dolfinarium is een ware traktatie voor alle kleintjes! Doe mee met een online veiling waarbij je kunt bieden op Dolfinarium-kaartjes of andere uitjes in Nederland.

Spectaculair dagje uit

Heb je wel zin in een spectaculair dagje uit? Ook daarvoor zijn vaak leuke kortingen te krijgen en andere acties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitje naar Walibi Holland in Flevoland? Dit is misschien wel het meest spectaculaire dagje uit in Nederland! In dit pretpark vindt jede meeste achtbanen en rollercoasters, onder andere de Goliath, de Robin Hood en de Speed of Sound.

Daarnaast zijn er nog vele (soms misselijkmakende…) attracties waaronder The Tomahawk, Excalibur, de G-Force en de Space Shot. Ook voor de kleinere kinderen zijn er talloze mogelijkheden, er is bijvoorbeeld de Space Kidz, Mini Taxi’s en Fibi’s Bubble Swirl. Een aanrader is ook Merlin’s Magic Castle, hier bedriegen uw zintuigen u… Voor Walibi Holland zijn er regelmatig leuke mogelijkheden voor een dagje uit actie.

TOPtip -> Walibi Holland

Een dagje ontspannen

Bijna iedereen kan een dagje volledig ontspannen wel gebruiken. Jij vast ook! Er zijn van Groningen tot Limburg talloze mogelijkheden om eens lekker te ontspannen en je te laten verwennen, bijvoorbeeld in de sauna of in een beautycenter.

Om er even helemaal tussen uit te zijn in een andere stad in Nederland kun je ook via acties, veilingen of aanbieding in een hotel goedkoop overnachten.

Voordat je eropuit gaat in Nederland, kijk eerst of je via een actie of aanbieding kaartjes kunt bemachtigen!