Vakantieveiling

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes en de leukste evenementen!

Vakantieveiling, wie houdt er nu niet van? Het is hartstikke spannend om te kijken of u een goede deal kunt scoren. Wie weet heeft u voor enkele tientjes wel een volledig weekendje weg in een prachtig hotel? Of wat dacht u zelfs van een hele week vakantie op bijvoorbeeld een mooi bungalowpark voor maar honderd euro?

Dit soort deals zijn geen uitzondering als u mee doet aan een vakantieveiling. Hieronder kunt u een aantal leuke idee├źn voor een online veiling vinden, er zijn mogelijkheden genoeg!

Hoe werkt een vakantieveiling?

Het is heel simpel. U maakt een account aan bij de betreffende website, u biedt mee en misschien heeft u aan het einde van de veiling wel het hoogste bod. In dat geval wint u de veiling, betaalt u en kunt u de waardebon downloaden. Dan kunt u zelf een reservering plaatsen en kan de pret beginnen. Een kind kan de was doen!

Het leuke van een vakantieveiling is dat deze 24 uur per dag, 7 dagen per week doorloopt. Op elk moment van elke dag is er wel te bieden op een leuk dagje uit of bijvoorbeeld een vakantie.

Gezellig weekendje weg met een vakantieveiling

Op het gebied van weekendjes weg zit u met een vakantieveiling helemaal goed! Er zijn echt talloze mogelijkheden voor een romantisch weekendje weg met partner of bijvoorbeeld een gezellig weekendje weg met het hele gezin.

Heeft u zin in een stedentripje met een overnachting in een leuk hotel? Of bent u juist op zoek naar ouderwets kamperen op een camping in Nederland? Dat zijn slechts enkele voorbeelden uit het brede aanbod van aanbiedingen.

 

Weg met de kids

Ook voor een gezellig avondje of dagje uit met de kids kunt u terecht op een vakantieveiling. Welk kind houdt er nu niet van de dierentuin? Elke veiling heeft wel verschillende aanbiedingen op het gebied van dierentuinen. Bied bijvoorbeeld mee op een dagje Dierenpark Emmen of Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Ook op cultureel gebied is er voldoende te doen voor kinderen, waarom gaat u bijvoorbeeld niet eens met ze naar een leuke theatervoorstelling? Op de online veiling voor leuke uitjes met de kids kunt u bijvoorbeeld meebieden op de laatste voorstelling van Brandweerman Sam of de nieuwste leuke sprookjesmusical van Van Hoorne Entertainment.

Dagje ontspannen

Na een lange werkweek bent u waarschijnlijk wel toe aan een dagje ontspanning. Ook op dit gebied zijn er verscheidene mogelijkheden voor een online veiling. Met een veiling voor Beauty en verzorging kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een dagje wellness bij een beautycenter of wat dacht u van een leuke cursus masseren of make-up? Voor de echte ontspanning boekt u een sauna-arrangement of bijvoorbeeld een massage. Mogelijkheden te over!