Vakantieveiling

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes en de leukste evenementen!

Vakantieveiling, wie houdt er nu niet van? Het is hartstikke spannend om te kijken of je een goede deal kunt scoren. Wie weet heb je voor enkele tientjes wel een volledig weekendje weg in een prachtig hotel gewonnen!

Of wat dacht je zelfs van een hele week vakantie op bijvoorbeeld een mooi bungalowpark voor maar honderd euro? Dit soort deals zijn geen uitzondering als je mee doet aan een vakantieveiling. Hieronder kun je een aantal leuke ideeën voor een online veiling vinden, er zijn mogelijkheden genoeg!

Hoe werkt een vakantieveiling?

Het is heel simpel. Je maakt een account aan bij de betreffende website, je biedt mee en misschien heb je aan het einde van de veiling wel het hoogste bod. In dat geval win je de veiling, betaal je en kunt u de waardebon downloaden. Dan kun je zelf een reservering plaatsen en kan de pret beginnen. Echt, een kind kan de was doen!

Het leuke van een vakantieveiling is dat deze 24 uur per dag, 7 dagen per week doorloopt. Op elk moment van elke dag is er wel te bieden op een leuk dagje uit of bijvoorbeeld een vakantie.

Gezellig weekendje weg met een vakantieveiling

Op het gebied van weekendjes weg zit je met een vakantieveiling helemaal goed! Er zijn echt talloze mogelijkheden voor een romantisch weekendje weg met partner of bijvoorbeeld een gezellig weekendje weg met het hele gezin.

Heb je zin in een stedentripje met een overnachting in een leuk hotel? Of ben je juist op zoek naar ouderwets kamperen op een camping in Nederland? Dit zijn ‘slechts’ enkele voorbeelden uit het brede aanbod van aanbiedingen.

Weg met de kids

Ook voor een gezellig avondje of dagje uit met de kids kun je terecht op een vakantieveiling. Welk kind houdt er nu niet van de dierentuin? Elke veiling heeft wel verschillende aanbiedingen op het gebied van dierentuinen. Bied bijvoorbeeld mee op een dagje Dierenpark Emmen of Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Ook op cultureel gebied is er voldoende te doen voor kinderen, waarom ga je bijvoorbeeld niet eens met ze naar een leuke theatervoorstelling in Nederland? Op de online veilingen zijn tal van leuke uitjes met de kids te winnen, zo kun je bijvoorbeeld meebieden op de laatste voorstelling van Brandweerman Sam of de nieuwste leuke sprookjesmusical van Van Hoorne Entertainment.

Dagje ontspannen

Na een lange werkweek ben je waarschijnlijk wel toe aan een dagje ontspanning. Ook op dit gebied zijn er verscheidene mogelijkheden bij een online veiling. Met een veiling voor beauty en verzorging kun je kiezen uit bijvoorbeeld een dagje wellness bij een beautycenter of wat dacht je van een leuke cursus masseren of make-up? Voor de echte ontspanning boek je een sauna-arrangement of bijvoorbeeld een massage. Mogelijkheden te over!

Win een leuk uitje via een Online Veiling!