Walibi Flevo

Attractiepark Walibi Holland

Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen

Telefoon: 0321- 329999

Attractiepark Walibi Holland is niet alleen het meest spectaculaire attractiepark van Flevoland, maar in heel Nederland vindt u geen spectaculairder attractiepark! Probeer alle achtbanen uit, en begin bij de Goliath. En wat dacht u van de nieuwe Speed of Sound? Achterstevoren weer terug, en over de kop! Bent u nog niet misselijk genoeg, probeer dan ook vooral de Tomahawk of de Spinning Vibe in dit pretpark eens!

Natuurlijk zijn hier ook talloze dingen te doen voor de kleinere kinderen of de mensen met een zwakke maag. Maak een ritje in Le Tour De Jardins en geniet van de prachtige Franse tuinen of draai een rondje mee in het reuzenrad La Grande Roue.

Het hele gezin heeft een leuk dagje uit bij pretpark Walibi in Flevoland!

Adres Attractiepark Walibi Holland

Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen
Telefoon: 0321- 329999

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.