Walibi Flevo

Attractiepark Walibi Holland

Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen

Telefoon: 0321- 329999

Attractiepark Walibi Holland is niet alleen het meest spectaculaire attractiepark van Flevoland, maar in heel Nederland vindt u geen spectaculairder attractiepark! Probeer alle achtbanen uit, en begin bij de Goliath. En wat dacht u van de nieuwe Speed of Sound? Achterstevoren weer terug, en over de kop! Bent u nog niet misselijk genoeg, probeer dan ook vooral de Tomahawk of de Spinning Vibe in dit pretpark eens!

Natuurlijk zijn hier ook talloze dingen te doen voor de kleinere kinderen of de mensen met een zwakke maag. Maak een ritje in Le Tour De Jardins en geniet van de prachtige Franse tuinen of draai een rondje mee in het reuzenrad La Grande Roue.

Het hele gezin heeft een leuk dagje uit bij pretpark Walibi in Flevoland!

Adres Attractiepark Walibi Holland

Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen
Telefoon: 0321- 329999

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.