Dagje uit Jumbo

Ga een dagje weg met de Jumbo!

Dagje uit Jumbo. Iedereen heeft het waarschijnlijk wel eens op televisie gezien, een van die leuke acties van de Jumbo supermarkt. U kunt er regelmatig sparen voor korting op de leukste dagjes uit door heel Nederland. Wat dacht u van korting op een dagje dierentuin of lekker goedkoop naar een attractiepark? Alles is mogelijk met de dagje uit Jumbo actie.

Hoe werkt de dagje uit Jumbo actie?

Wie wil er nu niet lekker betaalbaar een dagje uit? Dat is ook wat Jumbo dacht en daarom hebben ze regelmatig een leuke actie waarbij u kunt sparen voor korting. Hoe werkt deze dagje uit Jumbo actie? U spaart zegels met het doen van de boodschappen. Bij elke tien euro die u besteedt in de Jumbo krijgt u een spaarzegel. Daarnaast zijn er speciale actieproducten waarbij u direct één of meerdere spaarzegels krijgt.

Plak de zegels op de spaarkaart. Heeft u vijf zegels gespaard, dan is de spaarkaart vol en kunt u deze inwisselen voor een kortingsvoucher. Elke kortingsvoucher van de dagje uit Jumbo actie geeft recht op vijf euro korting. Het mooie van de actie is dat u meerdere kortingsvouchers tegelijkertijd kunt inleveren en zo uw korting kunt stapelen. Let op, dit geldt niet voor alle dagjes uit. Met de actiecode op de kortingsvouchers kunt u online uw entreekaartjes bestellen. Simpel!

Dagje uit met korting

De actie van Jumbo geeft korting bij veel verschillende dagjes uit in heel Nederland. Wat dacht u bijvoorbeeld van heel betaalbaar naar Safaripark Beekse Bergen? Dat prachtige safaripark is een belevenis voor jong en oud. U beleeft hier Afrika van gevaarlijk dichtbij.

Ga mee met de bussafari en begeef u met de bus tussen de leeuwen, giraffes en neushoorns. Er zijn twee verschillende routes. Bent u zelf met de auto, dan is de autosafari een echte aanrader. Raampjes dicht en genieten van de prachtie savannes met allerlei Afrikaanse dieren. Zebra’s, jachtluipaarden en struisvogels, u komt ze allemaal tegen tijdens de autosafari in Beekse Bergen.

Leuke dierentuinen

Andere leuke dierenparken die meedoen met de dagje uit Jumbo actie zijn onder andere Dierenpark Emmen en de Apenheul. Geen zin in een dierentuin? Er zijn mogelijkheden genoeg, wat dacht u bijvoorbeeld van Madame Tussauds in Amsterdam met korting bezoeken? U kent dit wassenbeeldenmuseum ongetwijfeld. Het is een van de grootste publiekstrekkers van Amsterdam.

Madame Tussauds

Kom hier oog in oog te staan met onder andere Johnny Depp, Lady Gaga, Lionel Messi, Barack Obama, Angela Merkel en Charlie Chaplin. Ook onze Nederlandse sterren vindt u hier terug, wat dacht u bijvoorbeeld van Chantal Janzen, Joop van den Ende, Armin van Buuren of Doutzen Kroes? Een bezoekje aan Madame Tussauds is voor jong en oud een aanrader.

U ziet het, mogelijkheden genoeg met de dagje uit Jumbo actie!