Alle uitjes

Waar wil jij naar toe vandaag? Vind de leukste uitjes!

TopTips

Ontdek Nederland!

In Flevoland is er altijd wat te beleven!

Het is de jongste provincie van Nederland, grenzend aan Noord-Holland en bekend om zijn grote inpolderingsproject. Flevoland is sinds 1986 de twaalfde provincie die aan Nederland is toegevoegd en kent daardoor een recente geschiedenis.

Geniet nu van de moderne architectuur, heerlijke stranden, bezoek de Batavia en ontdek het scheepvaartverleden of spot wilde dieren in de Oostvaardersplassen of het Horsterwold.

Bekijk onze tips voor een leuke dag, weekend of vakantie in Flevoland.

 

Flevoland biedt volop ruimte voor cultuur en ruimte om te ontdekken. In de provincie zijn vooral in de zomermaanden grote festivals en locatietheaters festivals. De bekendste festivals zijn natuurlijk Lowlands, Wildenburg, Sunsation en Zand. De voorstellingen van theatergroep Vis a Vis, Prins te Paard en Suburbia zijn ook paradepaardjes van de regio. 

Bezoek Bataviastad en natuurlijk wil je niet alleen een kijkje nemen op dat grote schip maar je wil dan ook even shoppen in de gezellige boetiekjes!  Bezoek ook zeker de Vlaggetjes- en Visserijdagen op Urk! Dit jaarlijks evenement trekken duizenden bezoekers naar Urk.

 

Veel plezier in Flevoland!