Winterse activiteiten in Nederland

In heel Nederland zijn er tal van winterse activiteiten!

Het is een ultiem uitje en mateloos populair zijn de Winterse activiteiten in Nederland!

IJsbanen in hartje stad of dorp. wie is er niet mee op gegroeid of wil dat zijn/haar kinderen er mee op groeit, schaatsen! In Nederland is er niet veel schaatsplezier in de wintermaanden. Voor uren lang schaatsplezier kun je terecht op vele ijsbanen in Nederland die speciaal worden opgebouwd tegen de kerstdagen tot midden januari zodat er volop genoten kan worden van schaatsplezier!

Leuk om te lezen -> Tips voor de kerstvakantie

Het Amsterdams Winterparadijs

Ook dit jaar openen weer de deuren van een groots winterevenement in Amsterdam! Eind december wordt de RAI Amsterdam (in- & outdoor) omgetoverd tot dé plek voor de ultieme winterbeleving Het Amsterdams Winterparadijs. De hele dag is er genoeg te beleven. wilt u schaatsen onder een deken van lichtjes op de grote binnen- en buitenschaatsbaan, ontdek het ultieme uitzicht over Amsterdam vanuit het mega reuzenrad en glijd van de tubebaan op échte sneeuw!

Vier de avond in de après-ski hut of op het winterfeest met onder andere Xander de Buisonjé en Tino Martin. Het Amsterdamse Winterparadijs brengt de winter terug in Amsterdam!

Ervaar een ultieme winterbeleving zoals nooit tevoren bij het Amsterdams Winterparadijs!

 

Winterparadijs Udenhout

In Udenhout is een waar Winterparadijs! Tijdens het Winterparadijs worden er verschillende evenementen georganiseerd. Maar natuurlijk is er volop gelegenheid om vrij te komen schaatsen. Wil je weten wanneer je gezellig met het hele gezin of met vrienden op de baan kunt? Bekijk dan snel de website van Winterparadijs Udenhout

Drie lange weken van schaatsplezier begint in Udenhout.

Schaatsen op het Rodetorenplein

Ook Zwolle staat in het teken van Winterse taferelen. Zo kunt u schaatsen op het Rodetorenplein in Zwolle. Daarnaast is er in Zwolle een prachtig IJsbeelden Festival. Lees daarover meer gelijk hieronder!

IJsbeelden festival Zwolle

Krijgt u geen genoeg van ijs en de winter? Ga dan ook nog zeer zeker naar Zwolle! Maar liefst 1200 m2 ijsbeelden, van de 40 beste ijs-kunstenaars ter wereld. Meer dan 275.000 kg ijs en 275.000 kg sneeuw verwerkt in 25 beroemde verhalen zijn de sneeuwbeelden tot wel 6 meter hoog. Er zijn gratis kinderattracties in de kerstvakantie.

In heel Zwolle kunt u heerlijke genieten van horeca in kerstsfeer en zijn er veel winterse activiteiten door de hele stad!

Cool Event Scheveningen

In de Haagse badplaats Scheveningen is het ook weer genieten voor een ultieme wintersportervaring aan zee georganiseerd door Cool Event Scheveningen. Het is een 600 m2 grote schaatsbaan op het ‘Kurhausplein’ die is omgedoopt tot ‘Kurhausplein on ice’. Op de verwarmde terrassen van de restaurants rondom het plein kunt u bijkomen en genieten van winterse dranken en gerechten. Bovendien worden er schaatsshows gegeven.

Daarnaast is er een Après ski Pub Quiz, kun je ijssculpturen maken en aan een Fun Curling clinic deelnemen.

Kortom er is veel winters speel plezier in heel Nederland!