Uitgaan in december

U kunt in heel Nederland gezellig uitgaan in december!

Notitie! Onderstaande evenementen zijn jaarlijkse evenementen. Houd de website van de organisatie(s) in de gaten over de huidige stand van zaken. 


In december is er van alles te doen in heel Nederland! Uitgaan kan in iedere stad of dorp. Er is in ieder dorp wel een kroeg waar je gezellig een avondje kunt vertoeven met je vrienden. Of zoek je eens wat anders?

Heel Nederland maakt zich op voor de feestmaand van het jaar! December is de maand van Sinterklaas, kerst en oud & nieuw, Cadeautjes, pepernoten, chocoladeletters, vuurwerk en veel champagne. In de steden en dorpen vind je in de decembermaand de leukste kerstmarkten, kerstconcerten, optredens en voorstellingen voor jong en oud!

Uitgaan in december

Woon je in Overijssel en wil je met een groep vrienden uit in december maar dan eens niet in je provincie? Geen probleem! Er zijn in iedere provincie leuke uitjes te vinden!

Bekijk alle provincies

Tips in december

Wij hebben een aantal uitgaanstip op een rij gezet door heel Nederland die echt heel leuk zijn om naar toe te gaan met je vrienden in december!

Vier het in Amsterdam! Amsterdam heeft bijna in iedere straat wel activiteiten! Zo is er in december een grote Winterfestijn in het centrum, en in de RAI Amsterdam is er Het Amsterdamse Winterparadijs! Voor urenlang plezier moet je zeker naar het Het Amsterdamse Winterparadijs gaan!

Lees hier alles over Het Amsterdamse Winterparadijs!

Heel Nederland pakt uit!

Overal zie je versieringen. Heel Nederland pakt uit! In Gelderland en Overijssel bijvoorbeeld zijn er tal van leuke activiteiten in de vele kleine dorpjes. Ook in de grotere steden zoals Hengelo en Arnhem, Nijmegen zijn er in december leuke uitgaansmogelijkheden. Ga een dagje weg of geniet een heel weekend!

Iedereen moet dit eens meemaken en hebben gezien! Ga terug in de tijd tijdens het Dickens festijn in Deventer! Ontmoet Scrooge live tijdens het jaarlijkse Dickens festijn in Hanzestad Deventer. De hele stad wordt bevolkt door bijna 1000 personages uit de boeken van Charles Dickens. Je komt alles tegen in Deventer! Van weeskinderen tot Christmas carol singers.

Lees hier alles over het Dickens festijn

Naar het theater in december

In de vele theaters in Nederland kun je in december naar de leukste voorstellingen gaan. Alle theaters zijn versierd en in december sferen. Ga naar een familie voorstelling of een musical. Beleef een ultieme theater ervaring in december!

Vind de leukste voorstellingen op TheatersinNederland

December in Zeeland

Uitgaan in Zeeland is een ware belevenis. In heel Zeeland is er altijd wel iets te doen. De natuur ook in december is een lust voor het oog in Zeeland. In heel Zeeland roepen ze in december niet voor niets… Proef de Zeeuwse kerstsfeer! Neem je hele gezin of geliefde mee naar Zeeland en geniet van alles wat Zeeland te bieden heeft.

December in het Noorden

Ook in de het Noorden is het goed toeven in december! zowel in Drenthe als in Groningen en Friesland is er veel te beleven!
In de hele provincie Groningen zijn er leuke feesten en kerstmarkten in december. Ook in de binnenstad van Groningen zijn er leuke december uitjes te vinden! In de theaters in de provincies zijn de leukste voorstellingen in december voor jong en oud! In de kroegen zijn er gezellige avonden voor uren lang vertier en plezier!

Decembermaand is genieten met een grote letter G!