Het Amsterdamse Winterparadijs

Het Amsterdamse Winterparadijs is terug en is groter dan ooit! Dit jaar kun je maar liefst 16 dagen lang in- en outdoor genieten van de gaafste attracties, het knallende muzikale programma, het lekkerste eten en alle winterse gezelligheid.

Het Amsterdamse Winterparadijs

Van zaterdag 21 december tot en met zondag 5 januari opent de RAI haar deuren voor het gezelligste winterfestival van het land. Het Amsterdamse Winterparadijs pakt uit met zes extra openingsdagen en nóg meer activiteiten. Populaire activiteiten zijn uitgebreid maar er zijn ook veel nieuwe activiteiten toegevoegd.

Zo zijn er drie tube slides, twee grote theaters, een ijs-racebaan met elektrische bikes, een snelle sneeuwschans, een hoge zweefmolen, een (kinder)schaatsbaan en niet één maar twee après-ski cafes. Dansen bij de après-ski doe je dit jaar bij de nieuwe silent après-ski en bij de typisch Oostenrijkse houten après-ski, waar Amsterdamse concepten zoals Terug Naar Toen en Flu Flu onvergetelijke feestjes zullen hosten. Ook zijn alle klassiekers weer aanwezig, zoals de altijd gezellige kerstmarkt, Olaf & Elsa, de bioscoop en het marshmallows roosteren.

Ambassadeurs Het Amsterdamse Winterparadijs 2019

Nicolette van Dam, Xander de Buisonjé en Lil’ Kleine zijn de ambassadeurs van Het Amsterdamse Winterparadijs 2019 en zullen allen meerdere malen aanwezig zijn. Zo zijn Xander de Buisonjé en Lil’ Kleine onderdeel van het grootse muzikale programma. Maar ook onder andere Maan zal verschillende dagen aanwezig zijn om iedereen bij het muziekpodium te laten swingen. En er komt ook een hele speciale mystery guest, maar die blijft nog even geheim…

Culinair genieten

De Amsterdamse culinaire scene wordt gerepresenteerd door onder andere brasserie Van Dam en restaurant BAUT. Ook zijn er winterse lekkernijen in overvloed, zoals oliebollen, poffertjes, snert, glühwein en chocomel. Eén ding is zeker, dit jaar zal het food assortiment zich weer overtreffen. Nog meer toonaangevende restaurants zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

Locatie Het Amsterdamse Winterparadijs

Ervaar de ultieme winterbeleving voor jong en oud van 21 December t/m 5 Januari in RAI Amsterdam.

Online verkoop:
Early Bird Entrance Only: €5,-
Early Bird Regular Ticket: €14,50
Early Bird Passe-partout: €34,50

Deurverkoop:
Entrance only: €9,-
Regular ticket: €21,50
Passe-partout: €41,50

Kinderen t/m 1 jaar kunnen gratis mee naar binnen en vanaf 21.00 uur is de entree gratis en 18+.

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….