Dagje uit kinderen

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes met de kinderen, maar ook de leukste evenementen!

Dagje uit kinderen. Heeft u zin in een verrassend dagje uit met de kinderen? Er zijn mogelijkheden genoeg. U vindt op onze website alle leuke uitjes voor kinderen in heel Nederland. Of u nu een uitje zoekt in Groningen of in Limburg, alles vindt u hier overzichtelijk op een rijtje.

Gezellig met de kinderen naar de dierentuin of bijvoorbeeld naar een speeltuin? Bekijk snel hieronder de leukste tips voor een dagje uit met kinderen!

Lekker lang dagje uit met de kinderen

Waarom trekt u er niet eens een weekendje op uit met de kinderen? Een weekendje weg is echt niet alleen leuk met uw vriend of vriendin, de kinderen vinden overnachten in een hotel vaak een heel avontuur. Een soort minivakantie! Er zijn genoeg hotels in Nederland waar u met de kinderen terecht kunt.

Een echte aanrader om met de kinderen te overnachten is Hotel Brinkzicht in De Koog op Texel. Dit is een gemoedelijk en gezellig familiehotel met het bos en het strand op zo’n 500 meter afstand.

Naar het zwembad met de kids

Zwembad De PolfermolenWilt vandaag een dagje uit met de kinderen, bezoek dan bijvoorbeeld het zwembad. Kinderen van alle leeftijden vinden het leuk om te zwemmen. Bezoek bijvoorbeeld Zwembad Overbosch in Den Haag.

Hier vindt u onder andere een recreatief bad en een bad voor de allerkleinsten met leuke waterspeeltoestellen. Ook Zwembad de Polfermolen in Valkenburg is een leuke tip, hier wordt zelfs regelmatig discozwemmen georganiseerd..

Dagje naar de dierentuin

Dierentuinen zijn altijd erg in trek voor een dagje uit met kinderen. De bekendste dierentuin van ons land is waarschijnlijk Artis, maar Dierenpark Emmen is ook een echte aanrader. Bekijk hier de giraffes, tijgers, beren, vlinders en nog veel meer dieren! Ook Aqua Zoo Friesland is een aanrader, u begeeft zich hier tussen de pinguïns en er zijn nog vele andere dieren te bekijken. Een leuke tip voor een dagje weg met kinderen!

Speeltuinen en attractieparken

Walibi FlevoElk kind vindt het leuk om naar de speeltuin te gaan, daarvoor zijn er in Nederland legio opties. De wat grotere kinderen vermaken zich ook uitstekend in het attractiepark, bijvoorbeeld Walibi Holland in Biddinghuizen.

Verschillende achtbanen, een zweefmolen en wat al niet meer. Spanning en sensatie voor de kinderen!

Andere uitstapjes met kids

Zoekt u nog een ander uitstapje met de kids? Er is nog veel meer mogelijk. Heeft u er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht om met de kinderen naar een museum te gaan? Veel musea in Nederland hebben voor kinderen bijvoorbeeld een leuke speurtocht uitgezet.

Ook zijn er musea die sowieso voor kinderen al ontzettend leuk zijn, denk dan bijvoorbeeld aan Science Center NEMO in Amsterdam. Hier kunnen de kinderen allerlei experimenten uitvoeren, educatief en leuk!

Wat te doen in steden
 • Wat te doen in Amsterdam
 • Wat te doen in Den Haag
 • Wat te doen in Eindhoven
 • Wat te doen in Haarlem
 • Wat te doen in Maastricht
 • Wat te doen in Middelburg
 • Wat te doen in Rotterdam
 • Wat te doen in Twente
 • Wat te doen in Valkenburg
 • Wat te doen in Volendam
Wat te doen op de waddeneilanden
 • Wat te doen op Ameland
 • Wat te doen op Terschelling
 • Wat te doen op Vlieland
 • Wat te doen op Texel

No feed items found.

Evenement of uitje toevoegen?

Wilt u informatie over het plaatsen van uw uitje, evenement of heeft u een klacht?

Neem contact op
T: 0594-555013
E: info@wattedoenvandaag.nl