Wat te doen vandaag met de kinderen

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes om te doen met de kinderen!

Wat te doen vandaag met de kinderen. Voor de kinderen zijn er in Nederland talloze uitjes te bedenken. Zowel in de grote steden van de Randstad als in de provincies en op de Waddeneilanden zijn er leuke dingen te doen.

Wat te doen met de kinderen?

Wilt u een dagje met de kinderen naar een attractiepark, dierentuin of zwembad? Of zoekt u nog iets anders? U bent hier op het juiste adres. Hieronder vindt u een aantal leuke uitstapjes voor kinderen uitgelicht.

Weet u al wat u zoekt? Zoek bij provincies leuke uitjes

Kinderuitjes in de Randstad

De randstad omvat de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht en biedt ontzettend veel vermaak voor kids. Artis, de bekendste dierentuin van Nederland, bevindt zich in Amsterdam en is een ontzettend leuk uitstapje voor de hele familie. Op zoek naar een attractiepark?

Met een dagje uit naar Drievliet in Den Haag bezorgt u de kinderen een onvergetelijke dag. Heeft u al wat oudere kinderen en zoekt u een spectaculair uitje? Breng dan de Amsterdam Dungeon eens een bezoekje. Echte acteurs brengen hier de huiveringwekkende geschiedenis van Nederland tot leven, alleen voor echte durfallen!

Erg bijzonder is ook een bezoekje aan het Omniversum, een filmtheater met een enorm projectiescherm waarbij het lijkt alsof u ín de film zit. U ziet het: genoeg te doen in de Randstad!

Bekijk de leukste uitjes in Nederland

Uitjes met kinderen in de provincie

Ook in de overige provincies van Nederland zijn grenzeloze mogelijkheden om op pad te gaan met de kinderen. Zo vindt u in Flevoland het bekendste pretpark van Nederland: Walibi Holland. Hier kunt u de hoogste, snelste en langste achtbaan van de Benelux uitproberen.

Zowel de kleintjes als al wat oudere kinderen, maar ook volwassenen kunnen hier een spectaculaire dag beleven. Naast talloze spectaculaire attracties worden hier ook leuke shows gegeven. Mag het allemaal wel wat rustiger?

Ga dan met de kinderen naar het noorden van het land en breng Familiepark Nienoord eens een bezoekje. Dit outdoor speelpark heeft talloze leuke attracties, speeltoestellen en zelfs een echte miniatuurstoomtrein waarin een ritje gemaakt kan worden.

Met kinderen uit op de waddeneilanden

Gaat u op vakantie naar een van de prachtige waddeneilanden van Nederland en bent u benieuwd of u daar ook terecht kunt voor leuke kinderuitjes? Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het Natuurcentrum Ameland? Hier wordt op een leuke manier van alles uitgelegd over de Amelandse natuur.

Ook zijn hier meer dan 200 vissoorten te bewonderen in het Noordzee-aquarium. Of ga met de kleintjes eens naar de kinderboerderij op Terschelling. Daarnaast zijn er op de eilanden ook leuke (indoor) speeltuinen om eens met de kids heen te gaan.

Alle provincies, steden en eilanden

Kinderuitjes in de provincies, grote steden en waddeneilanden van Nederland. Maak uw keuze en in no time bent u een gezellig dagje weg in Nederland!