Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen

Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

Telefoon: 088-9000321

Trek @Safaripark de Beekse Bergen de natuur in, Ga op ontdekkingen, speelplezier en ontspanning! Een bezoek aan Beekse Bergen is elke dag anders!

Safaripark Beekse Bergen

De Beekse Bergen licht in Noord-Brabant en is het grootste dierenpark in Europa!  In Safaripark Beekse Bergen wonen er meer dan 150 verschillende diersoorten. Ga op safari in je auto, met de bus, of per boot of ga aan de wandel en ervaar bewonder alle dieren in het park. Safaripark Beekse Bergen is een dag avontuur op een uniek park wat echt de moeite waard is om te gaan zien voor jong en oud!

Al vanaf 1968 kun je met je eigen auto over het park heen rijden en werd het als als het leeuwenpark Beekse Bergen een unieke ervaring in Nederland. In 1970 werden er ook andere diersoorten toegevoegd en veranderde de naam in het huidige safaripark Beekse bergen.

Diersoorten in Safaripark Beekse Bergen

Uiteraard zijn de leeuwen, neushoorns, luipaarden, buffels en olifanten te zien en bewonderen in Safaripark Beekse Bergen. Maar wat dacht u van gorilla’s, jachtluipaarden, capybara´s, Hyena’s, bavianen, rode panda’s, giraffes, tijgers, zebra’s, krokodillen?  Ook in dit park zijn er speeltuinen aanwezig en kunnen kinderen er lekker spelen en ravotten.

Ga op avontuur @Safaripark Beekse Bergen 

Adres Safaripark Beekse Bergen

Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Telefoon: 088-9000321

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.