Activiteiten in Zeeland

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes en activiteiten.

Voetjes van de vloer en meezingen maar, tijdens Concert at SEA festival in Zeeland. Elk jaar treden er steeds meer bekende en minder bekende artiesten op. Diverse artiesten als Bløf, Marco Borsato, Acda en de Munnik en de Golden Earring zullen hun kunsten ten gehore brengen.

Een biertje of cocktail in de hand, de ondergaande zon in de Noordzee, en jouw favoriete band op het inmense podium. Halverwege de maand juni zal dit grote muziek evenement weer plaats vinden en kunt u genieten van uw favoriete artiest.

Watersport activiteiten

Als u aan Zeeland denkt, denkt u waarschijnlijk aan veel water. Dat is natuurlijk ook logisch, want Zeeland bestaat voor een groot deel uit water. Zo heeft Zeeland diverse zeil mogelijkheden en andere watersport activiteiten. Tevens zijn er vele outdoor organisaties waarbij watersport een grote rol speelt.

Zo heeft Zeeland ook watersporten waar u waarschijnlijk nog nooit van gehoord had. Kanoa buitensport & recreatie heeft bijvoorbeeld vele watersport activiteiten waarbij u versteld zult staan van het ruim aanbod aan actieve uitjes.

Solextochten door Zeeland

Hoe kunt u het landschap nu beter verkennen dan er tuffent doorheen te rijden met een solex. Huur een solex bij een van de solexverhuurbedrijven en tuf samen met uw familie of vrienden door het Zeeuwse landschap. Ervaar de nostalgie en stap op de solex. Een van de vele bedrijven waar u een solex kunt huren is Solexverhuur Zeeland in Oostkapelle.

Hier kunt u tevens diverse solex arrangementen boeken om er een gezellige dag van te maken met de hele familie.

  • Oud Hollandse spelletjes
  • BBQ arrangement
  • Ladies Day
  • Zeeuwse streekproducten / bierproeverij
  • Avontuurlijk arrangement

Een solex huren is een leuk actief uitje voor zowel het hele gezin, met vrienden of tijdens een bedrijfsuitje.

Golfen in Zeeland

Een actief uitje waarbij u toch kunt ontspannen? Golf en Midgetgolf is daarvoor het ultieme uitje voor het hele gezin. Zeeland veel verschillende activiteiten op het gebied van golfen. Kinderen kunnen zich prima vermaken met de uitdagende midgetgolfbanen met gekke hindernissen die overwonnen moeten worden. Kom samen met de kinderen of met uw familie naar Zeeland en sla uw slag op de (midget)golfbaan.

Bezoek in Zeeland ook de dorpen:

Vindt de leukste activiteiten te doen in Zeeland aan het strand of in de natuur.

Uit eten met kinderen

Neem je kids mee naar een restaurant! Leer ze de juiste tafel manieren tijdens een diner. Restaurant zijn er op ingespeeld, velen hebben wel leuke kinderhoekjes waar terwijl het eten wordt bereid nog even kunnen spelen. Zoek leuke restaurants waar je met kinderen naar toe kunt gaan.

Lees snel wat u nog meer kunt doen in Zeeland!