Wat te doen met oud en nieuw

Wat te doen met oud en nieuw. Om het nieuwe jaar in te luiden worden er door heel Nederland allerlei leuke feesten en arrangementen georganiseerd. Hieronder vindt u een aantal leuke voorbeelden uitgelicht.

Wat wil je doen met oud en nieuw?

[column size=1/4]alle uitjes

Bekijk alle uitjes in Nederland

[/column]

[column size=1/4]top 10 uitjes

Top 10 uitjes van Nederland

[/column]

[column size=1/4]alle uitjes in nederland

Bekijk alle uitjes per provincie[/column]

[column size=1/4]alle evenementen

Alle evenementen in Nederland

[/column]

[adsense slot=3760907083 sizes=728×90|468×60|300×250]

[column size=1/4]alle kinderuitjes

Alle uitjes voor de kinderen

[/column]

[column size=1/4]alle actieve uitjes

Alle actieve uitjes in Nederland

[/column]

[column size=1/4]alle uitgaan en culinaire uitjes

Alle uitgaan en culinaire uitjes

[/column]
[column size=1/4]alle bezienswaardigheden nederland

Bezienswaardigheden in Nederland

[/column]

Op zoek naar leuke uitjes in Nederland tijdens Oud en nieuw? Kies provincie, type uitje of plaats en vind uw uitje voor Oud en nieuw.

Wat te doen met oud en nieuw

oudennieuw-zuidenHet is weer bijna zover, de afsluiting van het jaar. De tijd voor terugblikken op het afgelopen jaar en natuurlijk vooruit kijken op de komende tijd. Heeft u al goede voornemens gemaakt?

Oud en nieuw in het zuiden

In de zuidelijke provincies van Nederland is van alles te doen. In Noord-Brabant kunt u bijvoorbeeld bij de Winterefteling terecht voor allerlei leuke oud en nieuw-arrangementen. Wat dacht u van een uitgebreid en feestelijk dinerbuffet gecombineerd met leuk entertainment voor de kinderen en natuurlijk allerlei prachtige locaties in het park?

U kunt een prachtige winterwandeling maken door het sprookjesachtig verlichte Sprookjesbos en natuurlijk kunnen u en de kinderen genieten van de adembenemende attracties. Speciaal voor de winterefteling is er bijvoorbeeld een schaatsbaan en een echte sneeuwglijbaan. Boek snel want voor u het weet is het uitverkocht!

Maak een winterwandeling door het feeëriek verlichte Sprookjesbos en geniet naast de adembenemende attracties ook van de speciale winterattracties. Zwier met uwgeliefde over de schaatsbaan, terwijl de kleintjes van een echte sneeuwglijbaan glijden. Bind de latten onder de voeten en langlauf tussen de besneeuwde bomen.

Feesten!

oudennieuw-feestenVaste prik met oud en nieuw zijn natuurlijk de New Years Eve party’s. Met een hele groep vrienden genieten in een gezellige discotheek en dan samen aftellen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de discotheken in Limburg of Zuid-Holland. Vuurwerk, oliebollen en de champagne zijn allemaal onder handbereik. Kom bijvoorbeeld naar Secret Affair NYE in The Sand in Amsterdam.

Dit spetterende feest op oudjaarsavond keert terug als de ultieme rendez-vous om het jaar af te sluiten. Secret Affair staat garante voor de beste house dj’s, live-muzikanten en weergaloze special effecten. Be there or be square!

Allerlei arrangementen

Bent u niet zo’n feestbeest maar wilt u wel graag op een gezellige manier het jaar afsluiten? Er zijn ook genoeg andere gezellige arrangementen te boeken. Door het hele land worden er leuke dingen georganiseerd, bijvoorbeeld in hotels in Noord-Holland. Of wat dacht u van één van de leuke oud en nieuw arrangementen van Sandton Hotels?

Genieten van lekkere clubmuziek, er is gelegenheid tot dansen en er worden allerlei luxe hapjes en drankjes uit geserveerd. Vergeet ook het lekkere gangendiner niet. De avond wordt natuurlijk afgesloten met een overnachting in een prachtige kamer van het hotel.

Overnachten tijdens Oud en Nieuw 2015/2016?

oudennieuw-arrangementenAls u oud en nieuw niet in uw eigen stad of dorp wilt vieren of gewoon er even lekker tussen uit wilt tijdens de kerstvakantie is het natuurlijk belangrijk om een goede overnachtingsplek te vinden. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal hotels waar u zeker een geschikte plek gaat vinden. Dus waar wacht u nog op? Bekijk snel alle aanbiedingen en last minutes!

Andere uitjes tijdens oud en nieuw

Staat het uitje van uw keuze er nog niet tussen? Neem dan een kijkje bij de provincie of de stad van uw keuze voor andere mogelijkheden. Voor u het weet heeft u iets leuks gevonden om te doen tijdens oud en nieuw!

Er is van alles te doen tijdens oud en nieuw!