Wat te doen met Oud en Nieuw

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes voor Oud en Nieuw!

3, 2, 1 …. Om het nieuwe jaar in te luiden worden er door heel Nederland allerlei leuke feesten en arrangementen georganiseerd.

Wat te doen met oud en nieuw

Het is weer bijna zover, de afsluiting van het jaar. De tijd voor terugblikken op het afgelopen jaar en natuurlijk vooruit kijken op de komende tijd. Heb jij al goede voornemens gemaakt? En staan de oliebollen al de bruisen in het vet? 

Oud en nieuw in het Zuiden

In de zuidelijke provincies van Nederland is van alles te doen. In Noord-Brabant kun je bijvoorbeeld bij de Winter Efteling terecht voor allerlei leuke oud en nieuw-arrangementen. Wat dacht je van een uitgebreid en feestelijk dinerbuffet gecombineerd met leuk entertainment voor de kinderen en natuurlijk allerlei prachtige locaties in het park?

Je kunt een prachtige winterwandeling maken door het sprookjesachtig verlichte Sprookjesbos en natuurlijk kunnen jij en je kinderen genieten van de adembenemende attracties. Speciaal voor de Winter Efteling is er bijvoorbeeld een schaatsbaan en een echte sneeuwglijbaan. Boek snel want voor je het weet is het uitverkocht!

Feesten

Vaste prik met oud en nieuw zijn natuurlijk de New Years Eve party’s. Met een hele groep vrienden genieten in een gezellige discotheek en dan samen aftellen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de discotheken in Limburg of Zuid-Holland. Vuurwerk, oliebollen en de champagne zijn allemaal onder handbereik.

Zoek per provincie naar het leukste feest!

Allerlei arrangementen

Ben je niet zo’n feestbeest maar wil je wel graag op een gezellige manier het jaar afsluiten? Er zijn ook genoeg andere gezellige arrangementen te boeken. Door het hele land worden er leuke dingen georganiseerd, bijvoorbeeld in hotels in Noord-Holland.

Geniet van lekkere clubmuziek in diverse clubs door heel Nederland! Er is gelegenheid tot dansen en er worden allerlei luxe hapjes en drankjes uit geserveerd. Of ga lekker uiteten. Je sluit natuurlijk wel heel romantisch het jaar af met met een overnachting in een prachtige kamer van een hotel.

Overnachten tijdens Oud en Nieuw

Als je Oud en Nieuw niet in je eigen stad of dorp wilt vieren of gewoon er even lekker tussen uit wilt tijdens de kerstvakantie is het natuurlijk belangrijk om een goede overnachtingsplek te vinden.

Thuis tijdens Oud en Nieuw

Ben je een huismus? Of blijf je liever thuis met je familie of een paar vrienden? Dat kan natuurlijk ook. Traditiegetrouw zendt RTL4 iedere oudejaarsavond een speciale editie van Ik Hou van Holland uit. Zet de oliebollen op tafel, zet de champagne klaar om te ontpoppen en maak er thuis een gezellige avond van. 

Staat het uitje van jouw keuze er nog niet tussen? Neem dan een kijkje bij de provincie of de stad van jouw keuze voor andere mogelijkheden. Voor je het weet heb je iets leuks gevonden om te doen tijdens oud en nieuw!

Er is van alles te doen tijdens oud en nieuw!