Wat te doen met oud en nieuw

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes voor Oud en Nieuw!

3, 2, 1 … Gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar in te luiden worden er door heel Nederland allerlei leuke feesten en activiteiten georganiseerd.

Wat te doen met oud en nieuw?

Het is weer bijna zover, de afsluiting van het jaar. De tijd waarin we terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar het komende jaar. Heb jij al goede voornemens gemaakt? En staan de oliebollen al klaar?

Op pad tijdens oud en nieuw

Zin om eropuit te gaan? In Noord-Brabant kun je bij de Winter Efteling terecht voor allerlei leuke oud en nieuw-arrangementen. Wat dacht je van een uitgebreid en feestelijk dinerbuffet gecombineerd met leuk entertainment voor de kinderen en natuurlijk allerlei prachtige locaties in het park? Je kunt een prachtige winterwandeling maken door het magisch verlichte Sprookjesbos en natuurlijk kun je genieten van de adembenemende attracties. Speciaal voor de Winter Efteling is er bijvoorbeeld een schaatsbaan en een echte sneeuwglijbaan. Boek snel want voor je het weet is het uitverkocht!

Feesten

Vaste prik tijdens oud en nieuw zijn natuurlijk de New Years Eve-feesten. Met een groep vrienden genieten in een gezellige discotheek en dan samen aftellen. Vuurwerk, oliebollen en de champagne zijn allemaal binnen handbereik. Extra fijn: je hoeft zelf de troep niet op te ruimen!

Zoek per provincie naar het leukste feest

Allerlei arrangementen

Ben je niet zo’n feestbeest, maar wil je wel graag op een gezellige manier het jaar afsluiten? Er zijn ook genoeg andere gezellige arrangementen te boeken. Door het hele land worden er leuke dingen georganiseerd. Ga lekker uiteten, bezoek een leuke show in het theater of boek een romantisch hotel om het nieuwe jaar in een andere stad te beginnen.

Overnachten tijdens oud en nieuw

Als je oud en nieuw niet in je eigen stad wilt vieren, of gewoon er even lekker tussenuit wilt tijdens de kerstvakantie, wil je natuurlijk wel op een bijzondere plek overnachten. Via AirBnb vind je de meest bijzondere accommodaties, zoals dit schattige huisje middenin het bos, dit enorme landgoed of dit appartement met spa aan het water in hartje Amsterdam. Of overnacht je liever in een ‘yurt  of op dit luxe jacht in Friesland?

Thuis tijdens oud en nieuw

Ben je een huismus? Of blijf je liever thuis met je familie of een paar vrienden? Dat kan natuurlijk ook. Traditiegetrouw zendt RTL4 iedere oudejaarsavond een speciale editie van Ik Hou van Holland uit. Zet de oliebollen op tafel, zet de champagne klaar om te ontpoppen en maak er thuis een gezellige avond van.

Staat het uitje van jouw keuze er nog niet tussen? Neem dan een kijkje bij de provincie of de stad van jouw keuze voor andere mogelijkheden. Voor je het weet heb je iets leuks gevonden om te doen tijdens oud en nieuw!

Er is van alles te doen tijdens oud en nieuw!