Wat te doen met Oud en Nieuw

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes voor Oud en Nieuw!

Om het nieuwe jaar in te luiden worden er door heel Nederland allerlei leuke feesten en arrangementen georganiseerd. 

Wat te doen met oud en nieuw

Het is weer bijna zover, de afsluiting van het jaar. De tijd voor terugblikken op het afgelopen jaar en natuurlijk vooruit kijken op de komende tijd. Heeft u al goede voornemens gemaakt?

Oud en nieuw in het zuiden

In de zuidelijke provincies van Nederland is van alles te doen. In Noord-Brabant kunt u bijvoorbeeld bij de Winter Efteling terecht voor allerlei leuke oud en nieuw-arrangementen. Wat dacht u van een uitgebreid en feestelijk dinerbuffet gecombineerd met leuk entertainment voor de kinderen en natuurlijk allerlei prachtige locaties in het park?

U kunt een prachtige winterwandeling maken door het sprookjesachtig verlichte Sprookjesbos en natuurlijk kunnen u en de kinderen genieten van de adembenemende attracties. Speciaal voor de Winter Efteling is er bijvoorbeeld een schaatsbaan en een echte sneeuwglijbaan. Boek snel want voor u het weet is het uitverkocht!

Maak een winterwandeling door het feeëriek verlichte Sprookjesbos en geniet naast de adembenemende attracties ook van de speciale winterattracties. Zwier met uw geliefde over de schaatsbaan, terwijl de kleintjes van een echte sneeuwglijbaan glijden. Bind de latten onder de voeten en langlauf tussen de besneeuwde bomen.

Feesten!

Vaste prik met oud en nieuw zijn natuurlijk de New Years Eve party’s. Met een hele groep vrienden genieten in een gezellige discotheek en dan samen aftellen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de discotheken in Limburg of Zuid-Holland. Vuurwerk, oliebollen en de champagne zijn allemaal onder handbereik.

Zoek per provincie naar het leukste feest!

Allerlei arrangementen

Bent u niet zo’n feestbeest maar wilt u wel graag op een gezellige manier het jaar afsluiten? Er zijn ook genoeg andere gezellige arrangementen te boeken. Door het hele land worden er leuke dingen georganiseerd, bijvoorbeeld in hotels in Noord-Holland.

Genieten van lekkere clubmuziek in diverse clubs door heel Nederland! Er is gelegenheid tot dansen en er worden allerlei luxe hapjes en drankjes uit geserveerd. Of ga lekker uiteten, U sluit natuurlijk wel heel romantisch het jaar af met met een overnachting in een prachtige kamer van een hotel.

Overnachten tijdens Oud en Nieuw?

Als u oud en nieuw niet in uw eigen stad of dorp wilt vieren of gewoon er even lekker tussen uit wilt tijdens de kerstvakantie is het natuurlijk belangrijk om een goede overnachtingsplek te vinden.

Andere uitjes tijdens oud en nieuw

Staat het uitje van uw keuze er nog niet tussen? Neem dan een kijkje bij de provincie of de stad van uw keuze voor andere mogelijkheden. Voor u het weet heeft u iets leuks gevonden om te doen tijdens oud en nieuw!

Er is van alles te doen tijdens oud en nieuw!